2010. január 27., szerda

Mennyire savas vagy lúgos, amit iszol?


Lehet, hogy még nem találkoztál ezzel a kérdéssel, de akkor itt az ideje, hogy beszéljünk róla.
Amennyiben mégis, akkor is lehet, hogy új információkkal is gazdagodsz. A teljes írást nézd meg itt>>>

Miért is fontos, hogy savas vagy lúgos az italunk?

Manapság az ételeink jelentős része, a szennyezett levegő, a szennyezett vizek, a fokozott stresszhatások mind-mind szervezetünk elsavasodását erősítik. A savasodás erősödése pedig felerősödő szabadgyök tevékenységhez, emésztési problémákhoz, betegségekhez, az immunrendszer legyengüléséhez és még sorolhatnám mi mindenhez vezet. A savas szervezet melegágya lehet például a sejtek erősödő helytelen működésének, a vér besűrűsödésének, az ásványi anyag készleteink kimerülésének és következményként fáradékonyságnak, magas vérnyomásnak, de akár súlyos betegségek megjelenésének, ami ma már egyre többször és egyre fiatalabb korban támad meg bennünket.
Tudtad, hogy hazánkban a halálozási okok kb. 60%-a szív- és érrendszeri illetve daganatos betegségek?
Szerinted van összefüggés?

Nem mindegy tehát, hogy italainkkal, amik nagyon gyorsan a véráramba szívódnak ráerősítünk erre a savasodási behatás tömegre vagy ellenpólusként jó irányba tereljük a szervezetünkben játszódó folyamatokat.

Ide kattintva>>> az írás kibővített változatában egy víz pH mérés összehasonlító képeit és információit is megtalálod.
A pH skála logaritmikus, ami azt jelenti, hogy a szomszédos értékek között 10-szeres a különbség, tehát pl. az 4-es pH értékű szénsavas víz 1.000.000-szor, tehát egymilliószor savasabb, mint pl. az Aquarion 10-es pH értékű lúgos vize a konyhámban.

2009. júniusa óta a magyar piacon legjobb ár/érték aránnyal bíró Aquarion víztisztító és ionizáló berendezés erősen antioxidáns lúgos vizét iszom.
Ebből a vízből én napi 5-6 litert iszom meg, ami jelentős (de szükséges) hidratációt biztosít a szervezetemnek. Emellett ez a lúgos víz folyamatosan a pH egyensúly felé viszi sejtjeim, szöveteim kémhatását, ez pedig nagyon sok jótékony hatást mutat egészségi állapotom, erőnlétem, fizikai és szellemi teljesítőképességem tekintetében.

További érdekességeket, az Aquarion vizének tulajdonságait és az alábbi ábra magyarázatát is megtalálod az írás bővített változatában ide kattintva>>>

Az Aquarion tisztított (a szűrés mértékéről, hogyanjáról itt olvashatsz>>>), ionizált lúgos vize mellett persze más módon is elérhetjük, hogy vizünk legalább lúgos pH értékkel bírjon és több oxigénhez juttasson minket, mint a lecsökkent oxigéntartalmú városi levegőn való légzésünk erre lehetőséget ad.

Ez pedig legegyszerűbben az OxyMax nevű fantasztikus készítmény alkalmazásával érhető el.

Figyelem! Az Oxymax linkek csak regisztált Vitalland tagoknak elérhetők!
Itt megtalálod a Vitalland regisztráció>>> feltételeit és egyszerű módszerét.

Mit kell tudni az OxyMaxról

Az Oxymax forrásvízben stabilizált oxigén, amely folyadéknak töményen kb. 12-es PH értéke van.
Tulajdonságai a következők:
• Rendkívül stabil, még évek múltán sem bomlik le.
• Előírás szerinti felhasználás során nincs negatív hatása, tökéletesen biztonságos.
• Nem generál szabadgyök-képződést.
• A szervezet számára könnyen hasznosítható.
• 12 000 oxigénmolekulát tartalmaz egymillió részecskére vetítve.

Mindezek mellett képes a savas víz vagy italok pH értékét lúgosabbá tenni, azaz ún. pH cseppként is működik, persze megfelelő higítást feltételezve.

Ide kattintva>>> az írás további részleteit és egy érdekes kísérlet leírását is olvashatod!


...és még valami: ha az étrend váltás Neked túl erős lépés, legalább az italod legyen lúgos hatású, hogy szervezetedet valamilyen szinten próbálja a pH egyensúly felé terelni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése