2009. október 7., szerda

Nem beteg vagy, csupán szomjas!


A fenti mondat egy kítűnő könyv és szerzőjének fő üzenete!

Dr. F. Batmanghelidj, "A Tested vízért kiállt" c. könyvében a víz rengeteg hasznos tulajdonságára mutat rá és rendkívül szemléletesen írja le a vízivás fontosságát és szerepét a szervezet egészségének megőrzésében, szerveink helyes működésének biztosításában, azaz a pH egyensúly elérésében.

Kitűnő a könyv, ajánlom mindenkinek olvasásra, ugyanakkor nem könyvismertetésnek szántam ezt az írást, hanem sokkal inkább egy figyelemfelkeltésnek mindazok felé, akik kevés vizet isznak és ezzel hosszú távon vészesen súlyos folyamatokat indítanak el a szervezetben.

...és mennyi az elég? - kérdezheted.
Dr. Robert. O Young egyértelmű ajánlása (és ezt magam is tanúsíthatom, mert betartom), hogy naponta 1 liter vizet kell innod 15 testsúlykilogrammonként. Azaz, ha 60 kg vagy, az 4 liter vízigényt jelent. 75 kg-nál ez 5 liter és igen, bizony, ha valaki az 1 évvel ezelőtti, régi súlyomban van, azaz 97 kg, akkor legalább 6 liter vizet meg kell innia naponta.

Azt mondod sok? ...és hogy ennyit inni lehetetlen?
Én megtettem és ha tudatosan iszol, akkor nem nehéz és nem lehetetlen.

Különösen könnyű és kellemes, ha jó vizet és ráadásul antioxidáns tulajdonsággal bíró, tisztított, ionizált lúgos vizet iszol, mert annak fantasztikus hatását már pár nap után érezheted.

Mit kaptam cserébe a sok ivásért? Lefogytam 21 kg-ot és így már elég 5 litert innom :-), elmúlt a derékfájásom, könnyebb az emésztésem, a szöveti pH értékem egyensúlyi érték körül mozog, nincs vérnyomás problémám, nincs cukorproblémám, a magas oxigéntartalom miatt a véroxigén szintem megnőtt, nem voltam beteg 1 éve, ha kis megfázást kaptam, 1 este vagy max 1 nap alatt eltűnt, ahogy jött és még tudnám sorolni, de a lényegre rámutat.

A test hosszú távú dehidratáltsága, azaz szomjúsága rengeteg problémát okoz szervezetünk működésében és ez különféle betegségek tüneteiként ad jelzést nekünk.
Mik ezek a jelek? Mindenféle lehet, de pl. fejfájás, emésztési problémák, gyomorfekély, látásproblémák, csont-e és ízületi problémák, vesegondok, magas vérnyomás, érelzáródások, stb.
Vedd a jeleket észre és kezdj elegendő vizet inni és lehetőleg megszűrt, magas oxigéntartalmú. ionizált lúgos vizet, ami a vízivás kíváló hatását megsokszorozza!

Keress bátran (elérhetőségek itt>>>), tudok segíteni, ha nehéz a döntés!
Beszéljünk meg egy időpontot, amikor megkóstolhatod a frissen csapolt antioxidáns, ionizált lúgos vizet!

Küldd el email címedet a vitallaci@gmail.com címre kérdéseddel és az információk mellett, apró ajándékra is számíthatsz!

...és még egy kis plusz: nem folyadékról szólt a fenti írás, hanem kizárólag vízről, abból is a szénsavmentes, tisztított, antioxidáns, ionizált lúgos vízről, amit az Aquarion készülék frissen képes otthonodban a csapból engedve előállítani számodra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése