2009. július 18., szombat

Megér Neked napi 15 pisilést az egészséged?


Pisild egészségesre magad! - ez az egyik szlogen a Dr. Robert O. Young által írt Ph-Csoda könyvekben.

...és ez a lényeget összefoglalja!

A vizelettel távozik a legtöbb méreganyag a szervezetből, de ahhoz, hgy ez megtörténjen, inni kell, méghozzá minél jobb minőségű, lúgos vizet (pH 9,5 az ideális egészséges szervezetnek).

Az ionizált lúgos víz egyrészt a kisebb molekulaszerkezete miatt képes sejtszintű méregtelenítésre, átmosásra, másrészt kémhatása miatt a vérbe és a sejtek, szövetek közé kerülve a szervezet számára nagyon fontos lúgos környezetet képes létrehozni.
Ebben a környezetben a lerakódott savak "feloldódnak", és megfelelő ásványianyag bevitel>>> esetén megkötődnek (ez fontos, ne hagyd el!) , a víz pedig kimossa, méregteleníti a szervezetet a vizeleten keresztül.

Mióta napi 5-6 liter vizet iszom (7*24 órás üzemmódban), kb. 12-15 pisiléssel tudom megoldani a bevitt tiszta, oxigéndús, lúgos víz méreganyagokkal, salakanyagokkal telített változatának ürítését.

Soknak tűnik?
De mihez képest? 3-4 pisiléssel, de betegen és egyre jobban dehidratálva jobb lenne?

Szerintem nem!!!

Napi 15 pisiléssel 6 hónap alatt megszabadultam 20 kg feleslegtől, köztük rengeteg méreganyagtól és fittebbnek, erősebbnek, energikusabbnak érzem magam. Pár hónapja pedig a beállt súly nem mozdul és ezt különösen élvezem.
Se megfázás, se más betegség, beállt vérnyomás, emésztési problémák megszűnése, ízületi panaszok távozása, jobb közérzet és mindez leegyszerűsítve napi 15 pisiléssel.

Szerintem ennyit mindenkinek megér az egészsége!

Ha nem hiszed, lépjünk kapcsolatba, ha pedig hiszed és kipróbálnád, akkor is lépjünk kapcsolatba, hogy megtudd a részleteket. Szívesen beszélgetek róla.
Addig is ezen a linken>>> a megfelelő, antioxidáns, ionizált lúgos vízről, itt pedig>>> az azt előállító Aquarion készülékről is olvashatsz.

Kérdéssel is keress bátran ezeken az elérhetőségeken>>>!

Küldd el email címedet a vitallaci@gmail.com címre kérdéseddel és az információk mellett, apró ajándékra is számíthatsz!

...és még egy kis plusz: sok minden kell még persze, hogy ez jól működjön, de alapvető, hogy napi 12-15 pisilésed legyen a megivott antioxidáns, ionizált lúgos víz ivása miatt. Kezdd el minél előbb!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése