2009. július 10., péntek

Legyél hálás a hájért, de szabadulj meg tőle!


Meglepőnek találod a kijelentést?

Nem az. Ha hiszed, ha nem, a háj a test védekezése!

Megmenti a testedet a támadó savaktól, amik a környezeti hatások, a káros, de finom táplálékok és italok, a túlzásba vitt testedzés (igen!!!), a stressz miatt keletkeznek szervezetünkben és bombázzák sejtjeinket.

Ha nem lenne rajtad háj, már lehet, hogy nem élnél!

De ne dőlj hátra: a hájas, elhízott test nem a normális változat!!!!!
Az úgy nem jó, hogy van egy jó nagy úszógumid, meg kellemes "pocakod", amitől már nem látod a lábfejed és a cipőt bekötni már komoly erőfeszítés egy jó adag légszomjjal vegyítve. Kérlek ne sértődj meg, én is átéltem, de most mindez eltűnt.

Van megoldás és ez a ph egyensúly elérése a szervezetben, azaz a lugosítás!

Erre több módszer is létezik.
Ha erőteljesen akarod és komoly eredménnyel, akkor igyál legalább 2-3-4 liter/nap lugos vizet. Használd az Aquarion vizét és egyéb problémáidat is eltűnteti.

Ha kicsit lassabban is elég, akkor kortyolj reggelente folyékony klorofillt. A klorofill olyan a növényeknek, mint a vér a testnek és így nekünk sem testidegen!!!

Ha durva a helyzet (és hidd el, legtöbbünknél az!), akkor a vízivás mellett mindenekelőtt tisztítsd meg a bélrendszered, mert nem fog tudni semmi felszívódni és távozni sem tud az, aminek távozni kellene. Ezügyben legjobb, ha megkeresel és egy hatásos kúrát tudok ajánlani.

Mindenesetre szabadulj meg a savaktól, tedd lugossá a belső közegedet és meg fogsz lepődni, ahogy a tested elengedi a mostmár szükségtelen zsírsejteket és kiürül belőled az eltárolt víz, a salakanyag, a zsír és egyszercsak minden ruhádból több számmal kisebbet kell beszerezned.

Fogod ezt majd bánni? Az ideális testfelépítést és súlyveszteséget?!

Szerintem nem! Ha kételkedsz, keress meg és mesélek. Én végigjártam ezt és nem kellet hozzá fél év, hogy 54-es méretről beálljak 48-asra és nem sorolom, hogy ez milyen érzés.

Küldd el email címedet a vitallaci@gmail.com címre kérdéseddel és az információk mellett, apró ajándékra is számíthatsz!

...és még egy plusz: egy idézet Aldous Huxleytól "A tények nem szűnnek meg létezni attól, hogy figyelmen kívül hagyjuk őket."
Attól, hogy szerinted nálad minden rendben, még nem biztos, hogy kívülről is így látszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése