2009. augusztus 24., hétfő

Nyaralásból nem meghízva!!!


Ez nem olyan volt, mint a tavalyi!!!
Tavaly ugyanis sikerült 97 kg-val hazatérni a nyaralásból, miközben vagy 6 kg-al kevesebbel indultunk el és nem a bőrönd lett nehezebb. Szerintem kitaláltad, hogy én.

Na de idén! 77-el indulás (a 20 kiló eldobása kb. 6 hónap volt) és 77-el érkezés!!!!!!!!!!

Mindezt hogyan? - kérdezheted.
Nem ettél? Nem ittál? Koplaltál? - faggathatnál tovább.

Egyik sem! Jókat ettünk, ittunk, sokféle helyi pálinkát is (dió, körte, meggy, szilva, tök, stb.) megkóstoltunk szinte nap, mint nap az Őrségben, de nem híztam!!!

Ez több dolognak is köszönhető. Naponta rendszeresen mozogtam és minden reggelem Tai Chi-val és kis úszással indult. Na persze a bélflóra beállító AC-Zymes után.
Majd C1000 lassan felszívódó vitamin és vércsoportom szerinti Multivitamin kis tökmagolajjal bevéve.
Aztán a zuhany után reggeli (bőséges, svédasztalos), de kávé nem, tej nem. Jegyzed?

Kb. félóra múlva ásványi anyag tabletta, kis Lecitin és /vagy halolaj, kis ízületi helyreállítás (de ez nekem kell csak, meg akinek ilyen problémái vannak :-).

Aztán kicsit később egy kanál klorofill kivonat, ami méregtelenítés mellett rengeteg energiát is ad a szervezetnek.

...és egész nap víz; amíg kitartott, addig az otthonról szállított lúgos, antioxidáns víz. Utána a közeli forrásból (Dobrovina, Szlovénia) engedett nagyon finom víz, majd a Balfról, a gyógykútból eresztett gyógyvíz. Mind remekül lúgosított. Persze nem fél liter egy nap, hanem 4-5 liter folyamatosan (folyamatos pisilési momentumokkal :-)))
De mindez szennyeződésmentes, remek, tiszta levegőben!

...és a cukros, valamint fehérlisztes dolgok kerülése, sok nyers zöldség, de ettől még nagyon finom és helyi specialitásokkal, mint Dödöle, Langalló, Málé, stb. tarkított evések.

Gondold át, hogyan étkezel és élsz, milyen súlya van az egészséges dolgoknak a mindennapjaidban és elsősorban az étrendedben.
Egy-két elengedhetetlen kiegészítővel megspékelve Te is megtapasztalhatod, hogy súlyfelesleg nélkül is haza lehet érkezni! ...és ez nem akármilyen élmény. Lépj csak a mérlegre!

Keress meg>>>, ha úgy érzed tudok segíteni! Én úgy érzem, tudok!

Küldd el email címedet a vitallaci@gmail.com címre kérdéseddel és az információk mellett, apró ajándékra is számíthatsz!

...és egy kis plusz: az evés lehet akkor is élvezet (sőt), ha nem durransz szét utána, könnyedén emészted, könnyen alszol és rendszeres a székleted is. Törekedj rá és menni fog!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése