2009. augusztus 16., vasárnap

A természet lágy öle a városban?


Pár napja az Őrségben nyaralok, ahova már régóta vágyódunk, de csak most sikerült idejönni.

Hihetetlen nyugalom, kedves emberek, gyönyőrű vadvirágos mezők, dombok, erdők, patakok. Nagyon jól leírja a tájat az a rendezvénysorozat, ami ezekben a napokban zajlik: Hétrétoszág. Erdők és rétek váltják egymást és nagyon szép harmónikus a táj.

...és az embernek a lelke ugyanilyen egyensúlyt és harmóniát talál pl. abban a tücsökciripelős, ezer bogártól zengő, virágillattól bódító illatú nyárestében vagy reggelben vagy napközben akár, ahol ezt az idillt semmi nem zavarja meg.
Isteni, felemelő és rendkívüli módon megnyugtató.

Magunkmögött hagyva a nagyvárosi stressz, a zajok, a hőség, a kiabáló, ideges, agresszív, siető, nem beszélgető, törtető, megfáradt emberek és minden, amit egy ma modernnek hívott nagyváros kitermel magából és folyamatosan stresszeli velük saját lakóit, létrehozóit.

Egyetlen remény marad a szabadságról visszatérve és gondolom sokan térnek haza hasonló élményekkel. A Rhodiola Rosea növény kivonata, mint depresszió és stressz eltüntető remek készítmény, ami emellett erős koncentráció emelkedést is biztosít mellékhatások és rászokás veszélye nélkül.

Ez az igazi plusz, mert a többi alkalmazott dolog már "alaptevékenység", mint a lélegzés vagy a sok tiszta víz ivása. Ezek pedig a lugosító életmód, méregtelenítés, erősen megtámogatva antioxidáns lugos vízzel, megfelelő vitaminok, de minimum lassan felszívódó C1000 vitamin, ásványi anyagok, Omega3-6 zsírsavak bevitele, szója lecitin, bélflóra karbantartás, Bioharmonex és még sokáig sorolhatnám.

De, hogy az Őrség nyugalmát mi csempészi a városba, azt mostmár együtt tudjuk mondani és terjeszteni:


Próbáld ki, pár nap után már nagyon jól fogod magad érezni és csak összekacsintasz a többi emberrel, akik a nyugodtak, kiegyensúlyozottak táborát erősítik.
Bármi kérdésed van, keress bátran elérhetőségeimen>>>

Küldd el email címedet a vitallaci@gmail.com címre kérdéseddel és az információk mellett, apró ajándékra is számíthatsz!

...és még egy plusz: ennyi csillag talán nincs is, amilyen sokat itt az igazi sötétben látok. Te is nézz fel az égre! Te milyen eget látsz a fényszennyezés mellett?Várom a válaszokat!
Itt a planetárium jelenik meg minden éjszaka. Fantasztikus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése