2010. január 10., vasárnap

Orvosi vélemények a lúgos vízről


Egy rövid írást tettem közzé Brad Hamiltontól egy másik internetes oldalamon.

Brad Ausztráliában foglalkozik lúgos vizet előállító víztisztító ionizátor készülékkel és szokott nekem levelet írni, hogy ottani tapasztalatokkal is gazdagodhassak.

Bevallom kicsit irigylem, mert ő megteheti, hogy egészségügyi eredményeket sorol fel és elsősorban Japán példákra, eredményekre és orvosokra hivatkozva. Ezt azért is teheti, mert Japánban 50 éve kutatják a lúgos víz hatásait és alkalmazzák is a gyógyászatban, több, mint 40 éve.
Ezekről a kutatásokról fogok még írni, mert rendkívül érdekeseknek találom őket és elhatároztam, hogy egy e-book formájában elérhetővé teszem majd minél több ember számára.

Kérlek küldj egy mailt erre a címre vitallaci@gmail.com, ha érdekel majd ez az összefoglaló írás, ami a Japán titokról avagy csodáról szól. Ezt a csodát rengeteg eset támasztja alá és ma már szerencsére nagyvilág szerte, nemcsak Japánban illetve Ázsiában tapasztalják meg mindazok, akik a friss antioxidáns, lúgos vizet isszák.


Visszatérve a levélre és az orvosi véleményekre, Brad ezeket írta nekem a minap.Az írást az én nyers fordításomban kínálom Neked.
Kattints ide az elolvasásához>>>

Brad ebben a levélben nem említi Robert O. Youngot, aki több, mint 30 éve kutatja a savasodás / lúgosítás témakört és évek óta alkalmazza és ajánlja terápiája részeként az antioxidáns, lúgos víz nagy mennyiségben való ivását.
Csak egyetlen tanács Dr. Youngtól, ami logikus következménye a lúgos víz ivásának:

"Pisild egészségesre magad!"

Jó olvasást!

...és még valami: talán érdemes a Japánokra figyelni ebben a tekintetben is, már csak amiatt is, mert technológiájuk és precizitásuk más elektronikai vonalon is ismert és elismert. Nekem fontos, hogy olyan cégtől a Jupiter Sciense-től van víztisztító és ionizátor készülékem, amelyik piacvezető a világon és japán gyára gyártja a világ ionizáló kamráinak kb. 90 %-át.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése