2009. augusztus 10., hétfő

80 évesen szellemileg és testileg is frissen...


A hétvégén köszöntöttük 80 éves keresztanyámat, Anna nénit!

Amióta ismerem és ennek nyiladozó tudatomat is hozzáadva 47 éve lassan, ilyen eleven és friss volt és azon kívül, hogy kicsit hamarabb elfárad, ugyanolyan jó humorú, csipkelődő, frissen mozgó és bármiről lehet vele beszélgetni, van véleménye és azt el is mondja.
De hogy csinálja? Jó kérdés, igaz?

Gondolom mindenki úgy van vele, hogy szívesen érné meg így, komolyabb betegség, fájdalom, leépülés, szenvedés nélkül ezt a kort.
Egy születésnap, ahol gyerekek, unokák és dédunokák köszöntenek és öröm végignézni rajtuk, azzal a tudattal, hogy mindegyikük fejlődéséhez hozzájárultál és mintát adtál vagy ilyen vagy olyan módon.

...és mindez szeretetben. Mi kell még? Nem erre vágyunk-e mindannyian, még ha néha, csak a lelkünk mélyén és kifelé, egészen mást mutatunk, mert az ilyesmit túl romantikusnak tituláljuk.

De mitől érhető el a fenti állapot? Ez a korosztály még nem a tartósítószereken, cukrokon, fehér liszten, klóros, de közben szennyezett vizen, agyonvegyszerezett zöldségeken és gyümölcsön nőtt fel.
Ők még a fáról ették a gyümölcsöt, korpás, kemencében sütött kenyeret ettek, házilag hízlalt állatok húsát ették, de abból se sokat, gabonafélékből rengeteget ettek, de nem finmított fehér lisztet és a süteményeik is abból készültek, cukrot alig használtak, kútvizet ittak, nem klóros vezetéskest és végképp nem cukros üdítőket.

Vajon csoda, hogy ilyen tartalékaik vannak? ...és ilyen jól tartják magukat?

Nem az. De nekünk ez már csak táplálékkiegészítőkkel, stresszmentesítővel, étrendváltással, méregtelenítéssel, tisztított víz ivással, lehetőleg lugos, antioxidáns víz ivásával és olyan kis szerkezetek használatával tartható a kívánt szinten, mint a Bioharmonex.

Szeretnél olyan fitt lenni, mint Anna néni ennyi idős korodban? Akkor tegyél érte!

Keress meg, ha bármi kérdésed van >>> itt elérsz!

Küldd el email címedet a vitallaci@gmail.com címre kérdéseddel és az információk mellett, apró ajándékra is számíthatsz!

...és egy kis plusz: ez nem a határ, 100 felett is vígan lehet egészségesen élni, mert a szervezetünk alkalmas rá, csak karban kell tartani és nem lerombolni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése