2009. szeptember 1., kedd

Indul az ősz, készítsd fel a szervezeted!


Itt van az ősz, itt van újra...

Ne hagyd, hogy az ősz, szépsége és gyönyörű színei elaltassanak és úgy gondold, hogy biztonságban vagy! Ne hagyd, hogy a gyönyörűen induló évszak valami betegséggel is megajándékozzon, pl. az októberi és főleg novemberi hideg, szeles, esőkbe csomagolva!

Készítsd fel szervezetedet már most, hogy állja a sarat és visszaverjen mindenféle támadást az egészséged ellen! Mit kell tenned? Figyelj, leírom!

- Végezz egy jó méregtelenítést a nyári megterhelő evés-ivás után. Erre több változat is van, egyikről csak annyit mondok béltisztítás és keress meg a részletekért. Kötőszöveti változatnak egy remek klorofil kivonat fogyasztása ajánlott.
- Emeld a C vitamin adagodat és lehetőleg olyan lassan felszívódó változattal, mint ez>>>
- Emeld multivitamin adagodat és ha jót akarsz, akkor vércsoport szerint összeállított készítménnyel, mint ez>>>
- Töltsd fel a szervezetedet ásványi anyaggal és olyan könnyen felszívódó és komplex készítményt használj erre, mint pl. ez itt>>>
- Erősítsd tovább immunrendszeredet, pl. olyan módon, ahogy itt olvashatod>>>
- Kerüld a stresszes helyzeteket,
de ha ez nem megy, akkor kezeld mellékhatás mentesen és remek hatékonysággal egy kíváló gyógynövénnyel>>>
- Kerüld a savasító ételeket és elsősorban a fehér cukros, fehér lisztes ételeket
- Lúgosítsd a szervezeted, akkor a lerakódott méreg- és salakanyagok és később a betegségek is távoznak belőled. Ezt több módon is támogathatod: praktikákkal, kiegészítő megoldásokkal, legerősebben lúgos vízzel
- Alkalmazz bázikus testápolást - keress meg elérhetőségeimen és mondok róla infokat!

...és egyáltalán igyál 15-20 testsúlykilogrammonként 1 liter, lehetőleg tisztított, nem szénsavas és legjobb megoldásként antioxidáns, lúgos vizet. Ilyet készít Neked frissen otthon, a csapból a pohárba az Aquarion készülék. Olvass róla itt is>>>

Mindezt ne csak magadra vonatkozóan, hanem gyermekeidre, szüleidre, nagyszüleidre, rokonaidra vonatkoztatva is alkalmazd és ismertesd meg őket a szükséges információkkal. Ezen az oldalon nagyon sok hasznos dolgot találsz és találnak! Olvassatok!

Ilyen módon nem kell azzal foglalkoznod, hogy egyetlen vírustörzsre hatásos ellenszerrel oltasd be magad és reménykedj, hogy nem egy mutációja fog rádtalálni. Védett leszel mindennel szemben, mert szervezeted immunrendszere működni fog és ellenáll!

Kérdéssel is keress bátran ezeken az elérhetőségeken>>>!

Küldd el email címedet a vitallaci@gmail.com címre kérdéseddel és az információk mellett, apró ajándékra is számíthatsz!

...és még egy kis plusz: ne hidd, hogy az agyonvegyszerezett, kiürült földön termesztett, zöldségek és gyümölcsök megfelelő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot visznek szervezetedbe. Ne gondold, hogy a rengeteg hormonszennyezést, fémtartalmat, klórt és egyéb káros anyagokat tartalmazó víz megfelelő szervezeted belső tisztítására és vízzel, mint üzemanyaggal történő feltöltésére! Kezdd el pótolni kiürülő készleteidet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése