2009. szeptember 27., vasárnap

Csak a Candida győzhet? ...NEM!!!


Súlyos állítás a hír: Bujtor István, kíváló színészünk halálát Candidiásis, azaz Candida gombás fertőzés okozta.

Nem tudom, hogy így volt-e vagy más van a háttérben. Az azonban biztos, hogy sajnos lehetséges és ebben a szennyezett, mérgezett, vegyszerezett, tartósítószerezett világunkban nagy eséllyel szaporodhatnak el az amúgy mindenkiben ott élő gombák (köztük a Candida) és válnak élősködővé, súlyos fertőzések és betegségek okozóivá.

Nagyon sok okot tudunk felsorolni, ami kiválthatja a Candida elszaporodását, de legalábbis egyik tényezője lehet ennek a kóros változásnak a szervezetben.
Ezek a teljesség igénye nélkül és csak felsorolva pl: savasodás, immunrendszer gyengesége, ásványi anyag ás vitamin hiány, elégtelen táplálkozás, mozgásszegény életmódból adódó végbélrenyheség, oxigénhiány, kevés víz bevitele, túlzott édesség (cukor) fogyasztás, kevés rostosanyag, rendszeres alkoholfogyasztás, rendszeres stresszterhelés... és sorolhatnánk még egy darabig.

Látszik tehát, hogy sokan vagyunk esélyesek, hogy teret engedjünk az ilyen típusú kórokozó elszaporodásnak és sok-sok betegség, mint tünet, kialakulásának. Sajnos a gomba kilépve a bélrendszer közegéből, képes szétterjedni a testben és különböző helyeken problémát okozni.

A jó hír azonban, hogy nagyon sok megoldás van, hogy helyreállítsuk belsőnkben az egyensúlyt és így a Candida gombás fertőzésektől is megszabaduljunk és a gombák jelenlétét is a normális mértékre szorítsuk vissza. Ezen megoldások közül itt van például több változat a Calivita kínálatából (kattints a kiemelt szavakon található linkekre).

A savasodás ellen lúgosítással lehet legegyszerűbben felvenni a harcot és győzni! Ezen dolgozhatunk folyékony klorofil készítménnyel, antioxidáns lúgos vízzel (ez önmagában remek lépés), ráerősítve megfelelő étrend kialakítással és persze a szükséges ásványianyag bevitellel és vércsoportunkhoz összeállított vitaminokkal, ezzel az ilyen irányú hiányunkat is rendbetéve.

A gombák, vírusok, paraziták kiírtásához nagyon hatékony és mellékhatásoktól mentes készítmény a Paraprotex nevű gyógynövényalapú természetes "antibiotikum". Erről bővebben tőlem hallhatsz. A jól működő bélflóra szerepe nagyon fontos, ennek rendbentartására is találsz acidophilus készítményt>>>.

Az oxigénhiány, a szabadgyökök káros hatása a testben a rendkívül magas oxigéntartalmú lúgos vízen kívül az Oxymax nevű fantasztikus tulajdonságokkal bíró készítménnyel (erről is nálam lehet plusz infot kapni) és más antioxidánsokkal is helyrehozható. Persze jó kiegészítés, ha aerob mozgással (megemelt oxigénmennyiség jut a vérbe) támogatod meg a folyamatot.

Már többször szóba került fentebb az antioxidáns, tisztított lúgos víz, de most aztán végképp, amikor a megfelelő mennyiségű vízbevitelről beszélünk, mint az egyik legjobb fegyverről minden betegség, így a Candida ellen is.
Nem mindegy ugyanis a víz minősége és itt nemcsak a tisztaságára gondolok, hanem elsősorban kisebb molekulaszerkezetére, ami által sejtszinten képes tisztítani, a magas oxigénszállító képességére és oxigéntartalmára, ami által kedvező folyamatokat indít el a szervezetben és legfőképpen a lúgos ph értékére (7,5 - 10,5), ami az egész szervezetben képes a ph egyensúly kialakítására és ezzel az egészséges szervműködések irányába terelni a testedet.
Ez megelőzésképpen is remek és ajánlott megoldás, de különösen fontos, ha már különféle tünetek felütötték a fejüket a szervezetedben. Ami nagyszerű, hogy ezt otthonodban, frissen a csapból kaphatod a nap bármelyik pillanatában az Aquarion készülék használatával.

Stresszre nehéz jobb és természetesebb megoldást találni, ha már a környezetedet nem tudod stresszmentessé tenni és a nevetést sem tudod gyógyírként használni minden helyzetben, mint a Rhodiola Rosea növény kivonatát.

Mindennek és kiváltképp a szervek, energiapályák helyes működésének "kicsi a bors, de erős" típusú támogatást ad a Bioharmonex névre hallgató kis programozható és egész nap magadnál tartható biorezonanciás készülék.

Érdemes tehát tallózni ezen az oldalon>>>

Keress bátran (elérhetőségek itt>>>), tudok segíteni a védelmi vonalak kiépítésében!

Küldd el email címedet a vitallaci@gmail.com címre kérdéseddel és az információk mellett, apró ajándékra is számíthatsz!

...és még egy kis plusz: egyik betegségre se úgy tekints, mint amit tünetként kell kezelni. Ezek jelzések a szervezetedtől, a testedtől, hogy valami rendellenes van a háttérben. Ez a rendellenesség pedig minden esetben a savasodás valamilyen mértéke. Lúgosíts és ha nem túl késő, akkor minden rendbejön!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése