2009. szeptember 12., szombat

WTC-911 / Memento kapcsán...


Döbbenetes volt az a nap! ...pedig mi akkor, 8 évvel ezelőtt, itthonról láttuk TV-n, biztonságos távolságból.
De milyen lehetett ott átélni és pláne nem túlélni vagy hozzátartozóként, kollégaként, barátként, feleségként, férjként, gyerekként vagy szülőként túlélni. Szörnyű és megrázó tragédia.

Az emlékezés pillanataiban jusson eszedbe egy hasonlat, amikor arra gondolsz, hogy milyen pusztítást tudott végezni mindössze két repülőgép két ilyen hatalmas toronyban.

Gondolj arra, hogy nekünk is van két tornyunk:
a szívünk és az agyunk!

Naponta számtalan különböző formában kapunk hasonló kis aprónak tűnő repülőtámadásokat és védenünk kell a két tornyot, ami az életbenmaradásunkat és minőségi életünket garantálja.

Mi lehet ilyen támadás? Meg fogsz lepődni, mi minden!!! Pedig ezeket Te is tudod, csak feltehetően nincs elég időd, hogy elgondolkodj rajta és leszűrd a megfelelő következtetéseket. Ha ezeket a sorokat olvasod, már félig jó úton haladsz!

A stressz, ami naponta több különböző formában is támad kora reggeltől késő estig és még talán néha álmodban is, ha olyanok a körülmények, az egyik legveszélyesebb és legalattomosabb támadó.

Ilyen támadó pl. a fehér cukros, fehér lisztes, ízfokozós, tartósítószeres, hormonkezelt, vegyszerezett, mikrózott és sorolhatnánk még mi mindennel károsított mindenféle "élelmiszerünk" vagy inkább úgy írnám, hogy élelmiszerűnk.

Nem hagyhatjuk ki a támadók sorából a szénsavas és mentes ásványvizeket, de különösen a cukros vagy édesítőszeres üdítőket, söröket, szörpöket, ízesített italokat, de akár a legkevésbé pont tejet tartalmazó tejszerűségeket, mint közkedvelt italainkat (illetve italaitokat :-) sem. Ide tartozik a klóros, de ugyanakkor nem elégségesen tisztított víz is.

Összességében a nagy ellenség a savasodás, ami minden korábban említett "apróság" következményeként rombol és gyakorlatilag valamennyi betegségünk okozója és kiváltója. Ha nem figyelünk oda, akkor a két torony valamelyikének vagy mindkettőnek az elpusztítója.

De mi tudunk védekezni, ellentétben a WTC tornyokban ártatlanul elpusztultakkal!!!

Stresszre, depresszióra, koncentráció fokozásra és számos dologra - Rhodiolin
Ásványianyag hiányra - Powermins
Vitamin hiányra számtalan megoldás vércsoport szerint és lassan felszívódó C1000 vitaminnal; de minden korosztálynak testre szabottan, már a terheskortól kezdődően.
Ételeink támadásával szemben sok nyerszöldséggel, teljes kiőrlésű lisztekből élesztőmentesen készült ételekkel és sokáig sorolhatnám, hogy milyen módon és milyen, nagyon hatékony táplálékkiegészítőkkel.
Savasodásra lúgosítás és több változatban is, olcsóbban, de lassabban, kicsit drágábban, de hatékonyabban és persze némi komolyabb befektetéssel, de éven belüli megtérüléssel és igazi hatásfokkal.
Dohányzás, magas vérnyomás, prosztatabántalmak, allergia, stb. - mind legyőzhető.
Sokat segít a megfelelő mennyiségű ivás. A tisztított vizektől indulva egyenesen antioxidáns, ionizált friss lúgos víz rendszeres fogyasztásával pl. a legjobb ár/érték aránnyal létező Aquarion készülék segítségével otthonunkban.
Avagy általános megerősítésként egy kitűnő kis hordozható szerkezet a biorezonancia fegyvertárával, a Bioharmonex.
Immunrendszeredet pedig a fentieken kívül tovább erősítheted pl. így is>>>

Tudnunk kell és pláne nem szabad legyinteni rá, hogy szervezetünk ugyan védekezik pl. a zsírba csomagolással, a koleszterin képzéssel, a vízelraktározással, az ásványi anyagok testből való felhasználásával, azaz elhízással és hiányképzéssel (kisebb-nagyobb betegségekkel, amik segélyjelzések felénk) a támadásokkal szemben, de ha nem pótoljuk kellő mennyiségben és időben elkezdve ezeket az anyagokat, akkor a tornyok a meggyengülés és a plusz terhek miatt leomlanak, csak idő kérdése, hogy előbb vagy utóbb.

...és aki látta összedőlni egymás után a két monumentális tornyot, az tudja milyen borzalmas látvány volt. Remélem saját tornyaiddal nem szeretnéd ezt átélni és szeretteiddel, ismerőseiddel, barátaiddal végignézetni az összeomlást!

Legyetek önmagatok tornyainak védelmezői!
Keressetek bátran (elérhetőségek itt>>>), tudok segíteni a védelmi vonalak kiépítésében!

Küldd el email címedet a vitallaci@gmail.com címre kérdéseddel és az információk mellett, apró ajándékra is számíthatsz!

...és még egy kis plusz: a magas tornyok azért tudnak megállni, mert szilárd alapokon és kellően rugalmas és tartós szerkezettel épültek. Akár az alap sérül és gyengül, akár a szerkezet, az magában hordozza az összeomlás veszélyét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése