2009. szeptember 16., szerda

Prosztata hét 09.14-18, csak férfiaknak


Akinek nem ilyen szép sugárban működik vagy egyéb vizelési problémája van, használja ki, hogy ezen a héten országszerte több kórházban, Pesten 8 helyen ingyenes prosztata szűrést végeznek.
Információ itt

Menj el és deríttesd ki, hogy van-e ilyen típusú problémád. A prosztata szervünk, és ez csak a férfiaknak van, 50 éves kor után sokféle betegségre hajlamos. A teljesség igénye nélkül egy felsorolás a lehetséges betegségekről:

- prosztatarák
- jóndulatú megnagyobbodás
- gyulladás
- ún. Kismedencei fájdalom szindróma

Érdemes tehát szűrni, megismerni az információkat és elsősorban megelőzni a bajt.
Az már nem biztos, hogy azonnal az orvos által ajánlott gyógyszert/megoldást kell alkalmazni, érdemes alternatív változatokat is megismerni és azzal nekiindulni.

Az nyilvánvaló annak, aki DR. Robert O. Young Ph-Csoda c. könyvét olvasta, hogy a savasodás, mint minden betegség gyökere, komoly súllyal esik latba a prosztata problémáknál.
Lúgosíts>>> és nem lesz ilyen problémád sem.

Prosztata probléma esetén gondolj arra, hogy nem kell feltétlenül gyógyszerekkel kezelned a kérdést, kereshetsz gyógynövényalapú táplálékkiegészítős megoldást is és talán kevésbé terheled vele szervezetedet, amennyiben nem azonnali akkut beavatkozás indokolt.

Olvass a problémáról ezen a linken>>> avagy ezen itt>>> és a megoldást kínáló Prostate Powerről itt>>> és persze kérdezz bátran, ha bármi nyitott marad.

Keress bátran (elérhetőségek itt>>>), tudok segíteni a védelmi vonalak kiépítésében!

Küldd el email címedet a vitallaci@gmail.com címre kérdéseddel és az információk mellett, apró ajándékra is számíthatsz!

...és még egy kis plusz: sokaknak okoz problémát a prosztatát érintő elváltozás, de Te ne állj be a sorba és tétlenül ne nyugodj bele. Előzd meg a fentiek szerint vagy ha már megjelent valamelyik vállfaja, akkor próbáld a természetes segítséggel legyőzni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése