2009. október 4., vasárnap

H1N1 - oltás vagy immunerősítés?


Országos Tisztifőorvostól szabadon idézve (Szólás szabadságában nyilatkozott) - "...a fokozottan veszélyeztetettekre fokozott figyelmet kell fordítani." - Ez nagyon igaz!
Egy másik mondatban: " Az ország 60%-át beoltva a maradék 40%-ot is megvédjük. ...minél többen beoltatjuk tehát magunkat, annál több olyat is védünk, akiket nem lehet oltani."
Logikus és világos - gondolhatnánk ahogy hallgatjuk, ha nem hallottunk volna mástól rengeteg dolgot az oltások mellékhatásaival kapcsolatban és ne lenne szinte mindenkinek egy "csúnya" története oltások következményeiről a közvetlen vagy közvetett környezetéből.
Akkor most oltassunk vagy ne oltassunk?

Nézzük mi Dr. Sebő Zsuzsanna, elismert homeopata gyermek és felnőtt orvos véleménye.
Ő az alábbiakban fogalmazta meg kételyeit (a címhez kapcsolt linken olvasható cikk kivonatát kaptam egy kedves rokonomtól):

Miért ellenzem?

- Mert nem ismerjük az összetételét, miközben néhány nap múlva el kellene kezdeni a vakcinációt!
- Mert az már biztosan tudható, hogy teljes sejtes vírust tartalmazó oltóanyagról van szó, amelyet az Európai Unió országaiban sehol nem alkalmaznak! Talán még Afrikában…
- Mert az oltóanyag kipróbálása mindössze negyven (40!) 3-18 éves gyermeken történt, és sem a hatékonyságról, sem a hosszú távú mellékhatásokról nincsenek információink.
- Mert az egyre szaporodó gyermekkori autoimmun betegségek, gyulladásos bélbetegségek és az oltások kapcsolatáról nincsenek érdemi információink.
- Mert a napi hírek állítása, miszerint már járványos szinten van a megbetegedések száma – hamis.
- Eddig mindenhol azt tanították, hogy 3 éves kor alatt nem szabad teljes sejtes vakcinát adni, most meg hirtelen 6 hónapos kor lett az ajánlott.
- Eddig teljes sejtes vakcinával tilos volt oltani a terhes nőket, ezért nincsenek is ilyen tárgyú vizsgálatok. Ennek ellenére most az első körben oltandók közé sorolták őket. Milyen magzati károsodások várhatók a későbbiekben? Vagy az összefüggést úgysem lehet majdan bizonyítani?
- Az oltás mögött komoly anyagi érdekek vannak, aminek jelei már kiszivárogtak (ld. Omninvest Kft. ügy).

Fentiek alapján mindenki döntse el maga, hogy felelősen hogyan cselekszik helyesen.
Én nem oltatom be magam! ...és a családom sem teszi!

Részemről inkább immunerősítek, ahogy eddig is. Friss, antioxidáns lúgos víz ivással, C vitamin, egyéb vitaminok és ásványi anyagok szedésével, aerob mozgással, stresszkezeléssel, megfelelő táplálkozással, biorezonanciával, mindenféle mellékhatás nélküli megoldással.

Keress bátran (elérhetőségek itt>>>), tudok segíteni a védelmi vonalak kiépítésében!

Küldd el email címedet a vitallaci@gmail.com címre kérdéseddel és az információk mellett, apró ajándékra is számíthatsz!

...és még egy kis plusz: Október 7-én, szerdán 18 órakor Dr. Varga Edit orvos, természetgyógyász tart ingyenes előadást az őszi-téli fertőzések és járványok elleni védekezés lehetséges megoldásairól. Érdemes meghallgatni! Gyere, én ott leszek! 1061 Budapest, Király u. 20. (térkép) Domina Inn Hotel, Verdi terem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése