2009. július 14., kedd

A vér nem válik vízzé, de a víz vérré válik!!!


Ez a tény pedig azt jelenti, hogy nagyon nem mindegy, hogy milyen vizet viszünk a szervezetünkbe.
Testünkben 5 liter vér kering, aminek a 90%-a, azaz 4,5 liter víz!!!
Ehhez minden másodpercben 3-4 millió új vérsejtet termelünk. Ha savas a testünk, akkor a vér is savas lesz, sőt savas környezetben a vérsejtekből baktérium, majd gomba keletkezik, ami tovább ront a test elsavasodásán. Nem beszélve a sejtek állapotáról és persze ezáltal a betegségek kialakulásáról és elszaporodásáról.
De van egy kítűnő alap ellenszer! Testünk 70%-a víz és ennek egy jelentős része a vérbe és azon keresztül a sejtekbe kerül. Nagymértékben hozzájárul tehát az elfogyasztott táplálékon túl a test belső környezetének ún. pH értékéhez, azaz savasságához vagy lúgosságához.
Vajon a klóros, kevésbé tisztított vízből jó vér válik? Nem!
A palackozott ásványvizekből jó vér válik? Nem!
Talán a lúgos, de palackokban üzletekben ki tudja meddig álló vízből jó vér válik? Jobb, mint a korábbiakból, de közel sem olyan jó, mint..., tehát Nem!

Akkor miből lehet igazán jó vérünk???

...az Aquarion által, otthon, frissen a csapból eresztett, tisztított, magas oxigéntartalmú, ionizált és egyben az általad beállított mértékben lúgos vízből! Ez a víz az egészséges vérsejtek keletkezését segíti!
Kattints a szóra, hogy megtudd mi is ez az Aquarion?
Kattints a rendelés szóra, ha szívesen innál és itatnád családoddal az antioxidáns, tiszta, ionizált lúgos vizet.
Dr. Robert Young 30 éves kutatómunkája és számtalan meggyógyult és mellesleg lefogyott embertársunk igazolja, hogy a lúgos víz és ezzel együtt a test lugosítása mi mindenre képes!
Erről ide>>> kattintva olvashatsz többet!
Magam is élő példa vagyok, ha érdekel, szívesen beszélgetek róla! Keress meg!
Küldd el email címedet a vitallaci@gmail.com címre kérdéseddel és az információk mellett, apró ajándékra is számíthatsz!

...és még egy kis plusz: tudtad, hogy a testünkben 37-40 liter víz van, hogy izmaink és szívünk 75%-a víz, hogy agyunk és veséink 83%-a, tüdőnk 86%-a, szemünk 95%-a víz, hogy még csontjainknak is 22%-a víz???? Akkor kérlek, kezdj el minőségi vizet inni!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése