2009. július 3., péntek

Egy betegség, egy egészség, egy módszerVolt szerencsém megnézni (sajnos csak felvételről) egy fantasztikus elme, Dr. Robert O. Young előadását és mondhatom legalább olyan mély nyomokat hagyott bennem, mint a nálam nagy áttörést elindító könyve, a PH-Csoda.

A legfontosabb gondolata az előadásnak ez volt:

Egyfajta egészség van, nincs többféle egészségünk

ebből következően

Egyfajta betegség van, nincs többféle betegségünk

és ez már adja, hogy

Egyféle módszer van, nincs többféle változatunk a gyógyításra!


Ez az, amit alapvetésként el kell magadban raktározni!

...és hogy mi ez az egy-egy a 3 sorban? Szerintem már sejted:

PH-egyensúly a szervezetben az egyetlen igazi egészség. (minden más ebből következik és ennek eredménye)

Savasodás több fázisban ugyan, de az egyetlen igazi betegség. (minden más, csak tünet és válaszreakció a védekező szervezettől)

Lugosítás az egyetlen célravezető módszer vagy megoldás, ami persze sok összetett dolog eredménye, de ami elsősorban kell hozzá:

Béltisztítás, antioxidáns lugos víz ivása, méregtelenítés (belülről és kívülről), étrend átalakítás táplálékkiegészítőkkel és a savasító körülmények kerülése (ételek, italok, stressz, túlzott fizikai terhelés, elektroszmog, stb.)

Ha csak egy dolgot akarsz, akkor a leghatékonyabbal kezdj: igyál 3-4 liter antoxidáns, lugos vizet saját csapodból frissen töltve minden nap és ezt add családodnak is. Meg fogsz lepődni! Ezt a legjobb ár-érték arányt nyújtó Aquarion készülékkel megteheted!

Kérdéssel is keress bátran ezeken az elérhetőségeken>>>!

Küldd el email címedet a vitallaci@gmail.com címre kérdéseddel és az információk mellett, apró ajándékra is számíthatsz!

...és még egy kis plusz: az ivás mellékterméke és egy remek szlogen "Pisild egészségesre magad!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése