2010. április 11., vasárnap

A NŐK CSODÁKRA képesek... tudósítás egy remek napról!


Ezt nap, mint nap tapasztaljuk, hiszen amellett, hogy legtöbbjük kitűnő szakember a maga területén rengeteg más dolgot végeznek el fáradhatatlanul.

Gondozzák gyermeküket, férjüket, szüleiket, összetartják a családot, háztartást vezetnek és még sorolhatnám. Ráadásul emellett még szépek és kívánatosak is tudnak maradni.

Ehhez persze egészség és sok-sok energia kell, amit ma már csak

- rendszeres mozgással,
- megfelelő táplálkozással,
- hiányokat pótló táplálékkiegészítők szedésével
- a test hidratálásával (vízivás fontossága!),
- időszakos vagy folyamatos méregtelenítéssel lehet megoldani.

Azok a nők (lányok és asszonyok), akik az április 10-i Aerobik Maratonon résztvettek a Retro Sport Klub rendezésében, biztos vagyok benne, hogy mindezekre figyelmet fordítanak!

Fantasztikus volt látni, hogy 8 féle Aerobik műfajban reggeltől estig 55 perces menetekben és mindössze 5 perces szünetekkel hogyan álltak helyt ezen a nem mindennapi és joggal maratoninak hívott teljesítményversenyen.

Nagyjából 3.000 kcal-t égettek el, remekül állták a sarat és megnehezítették a zsűri dolgát.


...és mindezt végig jó kedéllyel és mosolyogva, amit a szervező Szabó Brigitta, és Erőss Ildikó zsüritagok is erősítettek bennük.

Remélem hozzájárult az általunk sütött teljes kiőrlésű, rozsos, élesztőmentes kenyér és a frissen „csapolt” kellő energiát is biztosító ionizált  lúgos víz>>>, amivel végig hidratálták magukat, kellő mértékben pótolva az elvesztett vízmennyiséget.

Mindannyiuknak kijár a gratuláció! Szép volt lányok!

...és csak bíztatni tudok minden leányt, asszonyt, hogy mozogjanak valamilyen formában.

Még ha nem is ekkora erőbedobással, de rendszeresen és kitartóan.
Egy tipp: napi fél, egy óra intenzív séta már rengeteget javít a közérzeten és az egészségi, fittségi állapoton. Próbáljátok ki!
De ha a Retro Sport Klub tetszett meg (amit nem csodálnék!), akkor a fenti linkre kattintva vedd fel a kapcsolatot velük!

Az esemény már lezajlott és nagyon élvezetes volt, de ha kérdésed van életmód, egészségmegőrzés tekintetében, várom leveledet a vitallaci@gmail.com címen

...és még egy kis plusz: az Aquarion ionizált lúgos vize>>> oxigéndús és erősen antioxidáns a negatív ion többlet miatt. Ráadásul az Aquarion vize még erősen szűrt is, így kellően tiszta!
Kóstold meg>>>, próbáld ki és lássuk, mit mondasz utána!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése