2010. március 7., vasárnap

Minden kedves Nőnek!


Éljenek a Nők!

A dédmamák, a nagymamák, az anyák, a feleségek, a lányok, a kislányok és minden kedves lény, akik földreszállt angyalként édesítik meg életünket!

Minden nap így érezzük, de van egy kitüntett nap, Március 8., amikor ez különösen fontos érzésünkké válik.

Ilyenkor igyekszünk virággal, csokival, kedves szóval, egy finom mosollyal vagy bármi mással egy picit szebbé varázsolni a környezetünkben élő valamennyi nőnek ezt a napot!

Ettől kicsit mi is boldogabbak és vidámabbak leszünk, mert ez az apró megemlékezés is annyi örömöt tud csalni az arcukra.

Senki ne hagyja ki, hogy legalább egy nőt a környezetében felköszöntsön!

A kis ünneplés nem mérhető persze az egész évben tőlük, Tőletek kapott szeretethez, melegséghez, gondoskodáshoz, féltéshez és sokáig sorolhatnám, hogy mi mindennel kényeztettek minket, férfiakat.

Én így virtuálisan blogom valamennyi női olvasóját köszöntöm a mellékelt képpel és a leírt szavakkal!

Remélem nem csak ezen a napon érzitek majd, hogy törődöm Veletek, hogy Értetek is működöm, hanem egész évben kitüntettek figyelmetekkel!

BOLDOG NŐNAPOT!

Úgy érzem sokat jelenthet, ha megtalálod benne azt, amivel boldogabbá teheted életedet!

Kérlek, fogadd szeretettel!

...és szokásom szerint még valami: sajnos már több nagyon kedves nő rokonomat és ismerősömet veszítettem el éveim során, de ezúton őket is köszöntöm, megköszönve azt a rengeteg bíztatást, törődést és szeretetet, amivel egyengették és kísérték utamat, amíg tovább nem szólította őket a sorsuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése