2010. december 22., szerda

Szmogban még jobban kell



Sajnálatos a hír, hogy Várpalotán, Székesfehérváron, Miskolcon már szmogriadó van és a lakosok több módon is érzékelik a szálló por koncentrációjának jelentős növekedését.
Budapest sincs már messze a kétszeres határértéktől és ki tudja, hogy a tél folyamán még hány város jut az egészségre már káros fokozatba.
Az éghajlatváltozások, a környezetszennyezés erősödése várhatóan azt eredményezik, hogy ilyen helyzettel többször is szembekerülünk a jövőben. Ebből a levegőből kell lélegeznünk és oxigénhez jutnunk.

A fenti légszennyezettségi térkép rendszeresen frissülő változata a képre kattintva elérhető. Remélem hamarosan tisztul a kép és szó szerint fellélegezhetünk legalább a következő ilyen állapotig.


Az oxigén létfontosságú szervezetünknek, akárcsak a víz.

Hogyan tudunk nagyon egyszerűen a szmogos városokban is oxigénhez jutni?

Mi sem egyszerűbb ennél, hiszen létezik olyan stabilizált oxigénkészítmény, mint a Low Deuterium OxyCrystal>>> vagy az Oxymax.
Az OxyCrystalban az oxigén kémiai kötésben évekig is képes "tárolódni", vízbe csöpögtetve pedig a szervezetbe juttatható, ahol kiszabadulva szinte azonnal a véráramba kerül és az oxigénre is szomjazó sejtekhez jut. Ott pedig kifejti sokoldalú hatását az egészség megőrzése érdekében.
Nem csak a véroxigénszintet növeli meg, hanem ezáltal kihat élettani folyamatokra is, amik pozitív irányban befolyásolják szerveink működését.

A magyar feltaláló szavait a Low Deuterium OxyCrystal hatásairól és orvosbiológiai hátteréről kérésedre válaszlevélben>>> szívesen elküldöm.

Egy rövid idézet Tőle (Dr. Nagy Tibor):
"A mágnesesen kezelt és struktúrált stabilizált oxigénnel dúsított csökkentett deutérium tartalmú víz koncentrátum energetizál és méregteleníti a szervezetet, nincs toxikus hatása.  A megfelelő oxigénbevitel tovább segíti a vitaminok, ásványi anyagok, az aminosavak felszívódását is, így javíthatja a szervezet tápanyagellátottságát, a  bélnyálkahártyát védi a károsodástól, és helyreállítja a normál bélflórát."

Amennyiben érdekel a Low Deuterium OxyCrystal keress bátran levélben>>> vagy telefonon (+36 30 9506027) vagy rendeld meg másnapra 25%-os kedvezménnyel egyszerűen csak ide kattintva>>>.
(Ne felejtsd bejelölni, hogy kedvezménnyel kívánsz vásárolni. Ajánlókód: vitallaci)

...és még valami. Relatív oxigéntöbblet van az Aquarion>>> ionizált lúgos vizében is a folyamat következtében. Dr. Nagy Tibor szerint is a leghatásosabb a friss ionizált lúgos vízbe csepegtetett OxyCrystal. Ez így egy igazi oxigénbomba, ami számos más pozitív élettani hatást is kifejt a szervezetünkben.
Tapasztald meg egy kóstolás keretében a Vitalland ügyfélszolgálaton rám hivatkozva.
Telefonos egyeztetés: +36 20 317 8397

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése