2010. december 13., hétfő

Karácsonyra még eddig soha...

"Bárcsak Karácsonyra ajándékba kapnám az egészségem!"Mondta egy ismerősöm másfél hete, amikor szóba került, hogy milyen karácsonyi ajándékötletei vannak a családtagjai számára.

Ahogy ezt kimondta, szinte éreztem, hogy egy hatalmas IGEN feliratú lámpa gyulladt ki a fejemben. Hát persze! Ez könnyen megtehető!

Évek óta gondolkodunk feleségemmel, hogy milyen módon szabaduljunk meg attól a sokéves kényszertől, hogy elcsépelt és sokszor használatba se kerülő tárgyakat vegyünk családtagjainknak. Mindenki unja már a nyakkendő, pulóver, ing, zokni, pizsama, edények, kávéfőző, turmixgép. mikro és sorolhatnám tárgyakat.
Nagyobb pénztárcával pedig a HIFI dolgok, laptopok, LCD, plazma- és LED TV-k, házimozik, bútorok, sporteszközök és a sort itt is hosszan lehet sorolni.
Persze van sok minden, ami hasznos és jó és kell is, de én alapvetően a kényszeres, erőltetett ajándékok helyetti lehetőségről beszélek, azaz egy új változatról.

Minden évben a feldíszített fa melletti családi asztalnál arról beszélgetünk egy idő után, hogy kinek mi baja a rokonságban.
A nagymamának cukra van és az ízületei fájnak, a nagypapának a vérnyomása magas és kezd feledékeny lenni és a lábán a visszerek egyre többször fájnak.
A másik két nagyszülő tulajdonképpen egészséges, de kezdenek elhízni és valami vitamin jól jönne nekik, de hogyan válasszanak, annyi féle van már. Az influenzát pedig különösen szívesen kerülnék.
Az anyuka egyre fáradékonyabb és a változó kor is közeledik, ugyanakkor szeretné a stresszes munkahelyén is a maximumot nyújtani, az apukának prosztata gondjai kezdődnek és a szeme sem a régi. Ő még több stresszhatást szenved el naponta a munkába járás, a teljesítménykényszer miatt és szervezetének savasodását>>>, a légkondícionált irodák a gyorséttermi koszt, a kevés és  ráadásul  szénsavas vízivás is gyorsítja.
A fiúgyerek izgul a vizsgáknál vagy a tenisz meccsén, a lánygyermeknek valami emésztési problémája van, és szeretne a kezdődő narancsbőrre is valamit, de a barátnőinek se segített eddig semmi.
A pici óvodás öcsit sűrűn elkapja valami vírus és mióta úszni járnak futószemölcs jelent meg rajta, amivel nem tudnak mit kezdeni. A zöldségeket nem eszi, gyümölcsöket nem szereti, így nem könnyű  vitaminhoz juttatni. Pedig valamit tenni kell.
Az áldott állapotban levő unokahúg meg azt hallotta Béres Alexandrától>>> egy riportban, hogy már a szülés előtt, de a baba csecsemőkorában is jó olyan vitamint szedni, ami a babának sem árt, sőt használ és pótolni kell az ásványianyag hiányt a mamánál is, ami ilyenkor sokaknál okoz gondokat. Ráadásul a székletproblémái is felerősödtek.
A trendi unokatesó lúgosítana, de zöld porokat és rossz ízű granulátumokat nem akar nyelni.
...és persze úgy gondolják, hogy elegendő és megfelelő minőségű vizet (ők folyadéknak hívják) isznak, ha szóba kerül a téma.
Az is lehet persze, hogy a családban mindenki egészséges, mert még fiatalok, de tudatosak az irányban, hogy megelőzéssel kerüljék el a későbbi betegségek lehetőségét is. A járványokat, vírusokat azért szívesen elűzik megerősített immunrendszerükkel. Ebben is lehet őket számtalan  dologgal támogatni, segíteni.

Ebben az évben az ismerősöm által említett impulzus hatására is döntöttünk.

Mi 2010-ben EGÉSZSÉGET fogunk AJÁNDÉKOZNI szeretteinknek!

Egyrészt valamilyen megfogható formában, másrészt felkínálva azt a lehetőséget, hogy sokmindenről tájékozódhasson, aki kíváncsi. Például ezen a linken>>>.

A fenti családban konkrétabban az alábbiakat tudom majd kínálni.

A nagymamának nagy segítség lesz a Joint Protex Forte>>> az izületeire. Fontos, hogy sok vizet igyon és kifejezetten jó, ha ez ionizált lúgos víz>>>. A megfelelő mennyiségű és minőségű víz az izületek kenőanyagaként is viselkedik és hosszabb távú fogyasztásnál vércukorszint szabályozó hatása is van, többek között azáltal, hogy a mama sav-bázis egyensúlyának helyreállításában jelentős szerepet tud vállalni.
A nagypapának vérnyomás és feledékenység kapcsán is kitűnő támasz lehet a Ginkgo XC>>>, az alacsony deutérium tartalmú vízzel kevert stabilizált oxigén készítmény>>>. Viszereit el nem tudja tüntetni, de nagyon sok enyhülést hozhat a VeinCare kenőcs>>> és a VeinProtex tabletta>>> kombinált használata. Mondanom sem kell, hogy a sok vízivás (legalább 20 testsúlykilogrammonként 1 liter naponta óriásit lendít előre, különösen idősebb korban, amikor már a szomjúságról is kezdünk leszokni). Ezzel pedig>>> lehet, hogy az unokát is lefőzi gondolkodásban.
A nagyszülőknek való vitamin a Senior Formula>>>, vagy a vércsoport szerinti vitaminösszeállítás>>>, ami a szükséges anyagokat pótolja az ürülő szervezetnek és segít az immunrendszert erősíteni, karban tartani. Ehhez mindenképp komoly támasz a Probiobalance>>> evése, hogy bélflórájuk a kívánt állapotúvá válhasson. Ne feledkezzünk meg a CoQ10 készítmények áldásos hatásáról sem ebben a korban. Ez egy nyelv alá tehető változat>>>.

Valamennyiüknek fog ízleni a csodálatos antioxidáns ital, a Zenthonic>>> és ha sejtszinten is erősíteniük kell, akár egy műtét vagy komolyabb betegség után, akkor nem fognak jobb társra lelni a Polinesian Noni Juice-nál>>>.
A fentebb említett OxyCrystal-os>>> véroxigénszint emelés pedig mindannyiukat "meglepően" hozhatja jobb állapotba.

Az ionizált lúgos vizet az Aquarion víztisztító és ionizáló készülék>>> kitűnő minőségben állítja elő frissen és otthon. Se cipelni nem kell a palackokat, se drágán venni életük végéig a boltban, ha például a család beruház nekik egy ilyen Japánban már szinte mindennaposnak számító háztartási eszközre.
Novembertől egy kamat- és költségmentes részletvásárlási lehetőség>>> is támogatja a több szempontból is jótékony hatású víz  terjedését a családoknál.

Az anyukának elsősorban ásványi anyagokat kell pótolni, ezt teheti a Powermins-el>>>, de egy olyan multivitaminnal is, ahol a szükséges dolgok megtalálhatóak. A nőknek összeállított változatot ad a Vitalwoman>>> készítmény, de a fentebb említett vércsoportos multivitaminok vagy a SuperMega50>>> is megteszi, amit ígér. Fáradékonysága az ásványi anyagok pótlásával és megemelt vízivással (a vízről olvass az előző bekezdésben) a szelek szárnyán fog távozni. A farsangi időszakra már nem fog magára ismerni.
Az apuka prosztata panasza egészen könnyen enyhíthető típusától függően a ProstatePowerrel>>>. Szeme a kortól és az igénybevételtől is gyengül, a speciális szem antioxidáns>>> a folyamat lassulásában és milyenségében is befolyásolhatja a "megszokott" menetet. Férfiaknak is van persze Vitalman néven>>> speciálisan összeállított vitamin, ami akár csodákat is tehet. ;-)
Mindkettejük stressztűrő képességét emeli és hangulatukat mindenféle mellékhatás, tompítás nélkül állítja egyensúlyba a Rhodiolin>>> nevű, adaptogén gyógynövény alapú készítmény. Mellékhatásként persze az egyéb érrendszeri veszélyfaktorokat is gyengíti, erről is lehet olvasni itt>>>.
A kamasz fiúgyerek izgalmát, lámpalázát is a Rhodiola Rosea kivonata>>> képes helyretenni és úgy, hogy közben koncentrációját magas szinten tartja, elméje tiszta marad, a feladatra tud fókuszálni, ha rendszeresen eszi ezt a táplálékkiegészítőt.
A serdülő lánygyerek emésztési problémáit lehet, hogy gombás fertőzés okozza, ami gyógynövényes változatban jól orvosolható a Paraprotexel>>> és bélflóráját>>> erősíti a ProbioBalance is. Remekül tud méregteleníteni és esetleges reflux problémáját is enyhíteni a szinte egyedülálló folyékony klorofill>>> készítménnyel. Na és hogy meglepődik majd, mikor a bőre is szebb lesz tőle. Narancsbőrét>>> pedig a vízivás emelése és a korábbiak mellett meg tudja támogatni a C-Rx kenőcs>>> használatával.
Minden korosztálynak fontos a C vitamin>>>, ásványianyag- vagy multivitamin készítmény>>> és/vagy valamilyen további antioxidáns, mint a Zenthonic>>>. Serdülőknél és kamaszoknál is tovább növeli teljesítőképességüket és szolgálja a megelőzést az egyre inkább már ebben a korban elinduló alattomos tünetek okainak kivédése érdekében.
Az óvodás kisöcsinek több oldalról lehet erősíteni fejlődő szervezetét. Amíg kicsi addig ez a cseppekben adagolható vitamin>>> tesz jószolgálatot, ha már nőtt egy kicsit, akkor kitűnő zöldségpótló a Kidsgreens>>> multivitamin és kis "kupica" a Zenthonicból nála is erősíti a védettséget. A futószemölcs nem jó barát, de elűzhető a háztól a Virago>>> hathatós támogatásával. Herpesz elleni pompás fegyver is, de vírusölő tulajdonsága másra is képessé teszi, de nem okoz mellékhatásként nemkívánt tüneteket, hiszen gyógynövényalapú. C vitaminból pedig van folyékony is>>>
A várandós kismamának a legjobb megoldás, ha már ebben az időszakban kiegészíti egészséges táplálkozását a Newlife>>> nevű optimális összeállítású készítménnyel, amit érdemes a szoptatás idején is tovább ennie. Béres Alexandrától>>> is olvashat hasznos tanácsokat. Ugyanakkor a nőknél jellemzőbben előforduló székletproblémákon könnyen segíthet megemelt mennyiségű vízivással, ásványianyag pótlással, időszakos és kíméletes "bélradírozással">>> és a fentebb is említett bélflóra helyreállítással.
A trendi savtalanítást a jól összeállított étrendváltás mellett hatékonyan segíti a vízivás kellő szintre emelése (15-20 kg-onként 1 liter naponta) és persze a megivott víz minőségének javítása is, mondjuk az Aquarion készülék>>> által.
Támogató ebben a programban a folyékony klorofill>>>, a fügekaktusz>>>, a c vitamin>>> és egyéb már említett vitaminok, az ásványianyag>>> bevitel erősítése és még lehet fokozni a dolgot, hogy mást ne említsek, mint a sport (nem kell extrémnek lenni), szauna, stb.

Azt hiszem lehet még sorolni sokáig, hogy mi minden tudja az egészséget támogatni a megelőzést segíteni.
Javaslom ennek az oldalnak>>> a behatóbb átolvasását és a hírlevélre feliratkozást, ami további érdekes és hasznos ötletekkel szolgálhat.

...és még egy olyan dolog, amit nem hagyhatok ki a felsorolásból, ha a mai ember családjának egészségéről beszélünk.
Vigyázat! Egymás kezéből fogja kikapkodni a család a Bioharmonex>>> készüléket, ha az egyszer "beteszi a lábát" a családba!
Ez a kis hordozható, ráadásul a kínai szervóra szerint is programozható biorezonanciás>>> készülék a beépített 25 különböző programjával mindenkinek tud enyhülést, feltöltődést, megnyugvást és segítséget adni.
Családi étkezésnél, vagy éjjel alvás közben annyi embernek tud használni egyszerre, ahányan 1,5 méteres hatósugarában tartózkodnak éppen. Egy igazi kis családi manó. :-)

Tetszettek a javaslataim?
Játsz el idén Te is a gondolattal!

...és kalkuláld be, hogy mindezt egy neten vagy mobilról indított rendeléssel másnapra otthonodban/munkahelyeden tudhatod, megspórolva a tömegben sorbaállást, a dugókat a bevásárlóközpontok környékén, a lázas keresgélést, hogy biztosan lesz-e, amit kitaláltál és vajon fog-e tetszeni a kiszemeltnek.

Elsőre lehet, hogy meglepő lesz ez az ajándékozási változat, de egy próbát megér, hogy milyen sikert aratsz a fogadó oldalon.
Egy biztos! A jó érzés társulni fog az ajándékozáshoz, hogy hasznos, jövőbe mutató és esetleg példát állító, ötletet adó és mindenképpen emlékezetes élményt adsz szeretteidnek.

Kell annál jobb érzés, minthogy tudod, hogy esélyt adsz a feljavulásra, a megelőzésre és a linken keresztül információt a további lépésekhez?

Ami még érdekes, hogy nem fogunk többet költeni, mintha hosszú keresgélés, fejtörés után végül beválogatunk valami olyat, ami nem kell az illetőnek vagy már megvan neki, sőt mástól is azt kapott.

Egy szép csomagolás, két kedves szó és egy link/telefonszám a csomag mellé és garantált az öröm!

AZ EGÉSZSÉG MINDENKINEK FONTOS!

Jó ajándékozási ötletelést kívánok, remélem a fentiekben találtál hasznos dolgokat.

Bármi kérdés van, írj>>> vagy hívj (+36 30 9506027), szívesen segítek az összeállításban.


...és még valami: mindenkinek csak olyat adj, ami nem fog erőltetésnek hatni. Ne akarj rátukmálni valamit, leszoktatni a dohányzásról vagy lefogyasztani vagy megitatni, ha nem akarja. Olyat adj neki, ami belső vágyat ébreszt arra, hogy kipróbálja, tudjon róla többet és ráérezzen, hogy az majd egít neki a problémájában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése