2011. június 5., vasárnap

Te mit viszel nyaraláshoz?

A táska ajándék, ha...>>>


Egy közeli ismerős ezzel a kérdéssel fordult hozzám:

Mikor nyaralni mész, miket viszel magaddal?

Mondom neki, hogy van, hogy biciklit is, de fürdőgatyát biztosan, papucs, törülköző, pólók, rövidnadrágok, stb.
De nem hagyta tovább sorolni, közbevágott.
- Nem erre gondolok, hanem
egészségmegőrzésre, bajmegelőzésre.

Azt mondja, az autót felkészíti, ruhákat pakol be, pénzről gondoskodik, de mikor valami kellene, mert nem jól van valaki a családban, akkor ott kell kapkodni és esetleg ismeretlen és drága készítményeket próbálgatni, hátha beválik.

Nos, én az alábbiakat mondtam neki és rájöttem, hogy össze is kell szednem, ami kifogyott vagy fogyóban van, mert 2 hét múlva irány a Calivita nyári tábor Horvátországban, Sibenikben. Már alig várom.

Nekünk eleve van egy alap készletünk, ami


trióból áll. Ezt mindennap esszük, ha érdekel milyen adagolásban, kérdésre azt is megírom>>>

  Nyaralni jó! Még jobb felvértezve minden ellen.

Nyaraláskor fontos egy kis vírusirtó, ha valami felüti a fejét. Kell-e jobb, mint a Virago>>>. Uszodai szemölcstől herpeszen át a durvább vírusfertőzésekig sok mindenben ad segítséget.
Vitalland tagként sokkal többet olvashatsz róla itt>>>.
Van nálunk mindig fejfájásnál és láznál is használható (bár mivel gyógynövényes, ezért eleve több kell sűrűbben) fehérfűzfa kivonat (WhiteWillow>>>) és azért a természetes antibiotikumot és pompás gomba- és élősködő ellenszert, a Paraprotexet>>> is magunknál tartjuk.
Vitalland tagként sokkal többet olvashatsz róla itt>>>.
Kívül, belül nagyon jó antibakteriális segítő az Oregano olaj>>> és bizony nemcsak salátáknál használható.

Jó tudni, hogy bár sok a gyümölcs és zöldség, de mi még rá is tudunk erősíteni egy kis antioxidáns itallal, amiből egy kanál elég naponta. A Zenthonicot>>> szerintem nem kell dícsérni, mi reggelente olyankor azzal koccintunk. Bár mióta van feketebodza keverékünk, a Samburex>>>, azóta csata van, hogy melyik legyen nálunk.

Ki nem hagynám a felsorolásból a Bioharmonexet>>>, ami persze kicsit húzósabb árfekvésű, mint egy igazi bombázó multivitamin>>>, de éjjel is nappal is képes hangolni a szerveinket, bárhol legyünk is.

A nyári melegben sok vizet kell inni
és nem mindegy, hogy milyet.
Két év óta, ha tehetjük (és ha kocsival megyünk, akkor tehetjük), visszük magunkkal az Aquariont>>> is, mert kétszer 5 perc munkával (le- és felszerelés csapra) bárhol legyünk is, friss, erősen tisztított és antioxidáns hatású ionizált lúgos vizet>>> iszunk.
Talán a legjobb fegyver mindenféle nyaralási nyavalya ellen.
Egy kiadósabb vacsora, nasolás után jön csak elő az igazi hatása, mikor könnyebbé teszi az emésztést és gyorsabban méregtelenít, mint ahogy az nélküle történne. Plusz még finom is!

Apropó emésztés! Viszek egy kis Digestive enzymet>>> és MealTime>>> papaya tablettát. Fehérje és más növényi ételek emésztését is megkönnyíti és fontos enzimekkel segíti.

Napozás után tökéletes hűsítést ad és hidratál a Hand&Body>>> nagykiszerelésű testápoló, ami egy többhetes nyaralást is kiszolgál akár az egész családnak, annyira kiadós.
Hölgyek pedig imádják a kellemes illatú és remek összetételű Aquabelle nappali>>> és éjszakai>>> krémeket, vagy akár az arctisztítót.

Nagyon sok dolgot vihetünk még magunkkal, amikből itt is tudsz válogatni>>>.

Kérdezz bátran, szívesen segítek!

Ugyanakkor mindig aktuális helyzetnek megfelelően kell összeállítani az uticsomagot.
Egy nyugodtabb környezetben zajló nyaralás remek alkalom lehet egy tisztító kúrára, méregtelenítésre és akkor a folyékony klorofill>>> és a fügekaktusz>>> olyan, mint télen a sapka, sál.

Amit viszont semmilyen, még pár napos utazásnál sem jó kihagyni, az az OxyCrystal vagy hosszabb nevén a Low Deuterium OxyCrystal>>>. Ez a stabilizált folyékony oxigén amellett, hogy megjavít számunkra mindenféle vizet (szerkezetében, harmonizáltságában, lúgosságában pl.), amellett közvetlenül a véráramba juttat sejtenergiát adó oxigént, ami pozitív élettani hatásokat ér el a szervezet legrejtettebb részeiben is.

Imádtam ezt a helyet, sok étel készült oregano olajjal>>>

Röviden ennyi, de természetesen kisebb gyerekekkel utazva vinnék Infant formulát>>>, C300Plust>>> vagy LionKidsC>>> vitamint. Kidsgreens>>> multivitamint, különösen olyan gyereknek, aki nemigen eszi a zöldséget, rostos dolgokat.
...és velük is elrágatnék naponta egy Probiobalance>>> rágótablettát bélflóra erősítési céllal. Onnantól az immunrendszere is sokkal jobb állapotba kerül, állni fogja a sarat.

Idősebb fiatalok pedig ne felejtsenek nekik összeállított multivitamint>>>, CoQ10-et>>>, Noni Juice-t>>>, esetleg Rhodiolint>>> és például kis csonterősítő Strong Bones Plust>>> magukkal vinni.

A paletta széles, mindenki igényeihez tudja igazítani és ez az igazán szép a kínálatban>>>.
...és az egész bőven befér a fenti képen látható táskába, ami a CaliClean>>> család 5 tagjának együttes rendelésekor ajándékként érkezik Neked a csomagban.

Vidám, gondmentes nyaralásokat kívánok,
kalandos utazásokat és nagyon jó pihenést az idei nyáron!

...és még valami: ne felejtsük, a gyógynövényalapú, természetes készítmények nem akkut megoldásokra jók elsősorban. Folyamatos vagy kúraszerű evésük adja azt a hatást, ami megtámogatja saját szervezetünket, hogy megfelelően védekezzen és természetes módon működjön. Egészségünk érdekében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése