2011. október 3., hétfő

Ne a parlagfűre haragudj!

Parlagfű élt,
Parlagfű él,
Parlagfű élni fog!

Éppen ezért azt javaslom minden allergiás tünettel küzdőnek és azoknak is, akik csak tartanak tőle, hogy előbb-utóbb allergiások lesznek a parlagfű virágzásának időszakában, hogy tegyenek próbát az alábbi tanácsok mentén.

Szerencsémre vagy épp a tudatos lúgosító életmód miatt engem elkerült eddig ez a probléma és gyorsan kopogok hármat bal kéz középső ujjal felfelé faasztal alján, hogy ez így is maradjon.

Persze nem ezt a babonás megoldást javaslom majd az alábbiakban, csak oda akartam kilyukadni, hogy nekem nincs ezzel kapcsolatban tapasztalatom, ezért azok gondolatait osztom meg Veled, kedves olvasóm, akiknek viszont van tapasztalata bőven.

Az allergiáról általában itt is találsz olyan háttéranyagot>>>, amiben talán számodra is vannak újdonságok.

A fenti cikkben sokféle segítség merül fel megoldásként és ezen ne csodálkozz!
Egyrészt többféle ok van, bár az alap ok szinte mindenütt egyforma: a szervezet savasodása. Ennek számtalan oka van stressztől, táplálkozási szokástól, kevés mozgástól, kevés és nem jó minőségű vízivástól kezdve egészen hosszan sorolva. A felsorolást és tárgyalását megteszi a linken elérhető cikk. Javaslom, hogy kattints oda>>> és mélyedj el a nem kevés részletben, mert könnyen felfedezheted, hogy számodra mi lehet az üdvözítő megoldás.
Ionizált lúgos víz>>> a fantasztikus Aquarionból>>>, stabilizált oxigén>>>, antioxidáns gyümölcsbomba>>> vagy "csak" egy kiváló stresszoldó adaptogén gyógynövény>>>?

Ami egy igazi saját élményből fakadó és nagyon egyszerű, már-már szemtelenül egyszerű megoldás, azt kedves barátom, kollégám, klubtagom és üzleti partnerem, Kati tollából olvashatod blogjában.
Öröm volt látni, amikor Kati felfedezve a neki működő megoldást, felszabadult az addig őt gyötrő tünetek rabságából.
Egész más energiaszintre került a parlagfű legvadabb időszakában is.
Évek óta most láttam ilyennek először augusztus-szeptemberben.
Olvasd csak, hogy mit ír!>>>
Kati nagy adag ásványi anyag>>> bevitelre plusz D vitaminos Kalcium készítményre>>> (mellesleg pompás csonterősítő támogatás) esküszik, hiszen neki bevált.

Egy másik változat, amiről Dr. Varga Edit, a Calivita orvosa ír egy ún. allergiacsomag kapcsán. Ez egy komplex összeállítás, ami akár ilyen kombinációban, akár részeiben és/vagy kis változtatásokkal, mint amit pl. Kati ajánl>>> vagy amit a Vitallandon>>> olvastál, működhet számodra is.
Kipróbálni mindenképp érdemes, különösen akkor, ha már évek óta próbálkozol és csak valamelyik gyógyszerrel tudod valahogy fenntartani a tünetmentesség látszatát.
...mert valljuk be, hogy csak látszólag és időszakosan vagy jobban. Mellékhatásokról pedig nem is beszélünk, amik például a fentebb javallott táplálékkiegészítők evése esetén fel sem merülnek.


Az ajánlott termékek:
Polinesian Noni Juice>>>, Bee Power>>>, C PLus>>> vagy C300 Plus>>>, Chelated Zinc>>>, SuperCOQ10>>>, Vital A>>> (vércsoportod szerint legyen 0, A, B vagy AB)

Az igazán jó bennük, hogy mellékhatások nélkül a még csak érzékenyek is jól hasznosíthatják megelőzésképpen, de a már allergiás tüneteket produkálóknak is jelentős segítség - mondja Edit.

Ami pedig egy igazi érdekesség  és egy klubtagomtól>>> kapott levélben olvastam.
Várhegyi László, többek között veterán dobóatléta, aki sokféle formában, nyersen és  porítva megeszi a parlagfüvet és nemhogy beteg, de sokkal energikusabb és hosszú távon egészségesebb tőle, mint azt gondolná is bárki.
Az érdekes részt kimásolom ide, a teljes írást megtalálod az interneten keresve.

A parlagfű hasznos növény, az emberiség számára is ehető, rendszeresen fogyasztható, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem, vagy zeller zölddel, vagy önmagában, és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre (leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs).
Ebben a zsenge korban nagyon sokat leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt porát.
Sokan nem hitték el, hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rám küldték a különböző tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy a parlagfüvet fogyasztom. Veterán dobóatléta vagyok, és sokszor vannak olyan monstre versenyek, ahol több órán keresztül kell dobálni különböző súlyú, nehéz kalapácsokat. Ilyenkor szoktam a teljesítményem fokozása céljából a verseny színhelye körül talált parlagfűből fogyasztani, önmagában és nyersen. El is neveztek a sporttársaim fűevőnek. Aztán megdöbbentette őket, hogy a parlagfű-evésem után kb. 20 percen belül egyre javultak az eredményeim. 
Néhány követőm is akad majdnem mindig és náluk is hasonló teljesítményjavulásokat lehetett tapasztalni. Stb., az írás itt még folytatódik, de a témát már másképp érintő módon, amiben itt nem kívánok állást foglalni még úgy sem, hogy megjelenítem a sorokat.
(Várhegyi László -  feltaláló, mérnök-radiesztéta, bioenergetikus, fitoterapeuta,
életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, természetgyógyász,
a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége, a Magyar Természetgyógyászok és
Életreformerek Tudományos Egyesület tagja, a Tudományos Rendőrség alapító tagja és szóvivője)
Mindenki maga döntheti el, hogy a fenti részlet valóban így zajlik-e, de gondoltam, mint extrém megoldás, megosztom Veled.
Én nyitott vagyok az új dolgokra és alig várom, hogy hozzájussak majd friss parlagfű tövekhez, amiből a javasolt változatokat kipróbálhatom.

Remélem a fenti ötletek kapcsán Neked is barátságosabb lett ez a haszontalannak ítélt növény és talán pár gondolat is megragadott, hogy az igazi okot kezelve akár végleg megszabadulj az allergiától és kellemetlen tüneteitől.

...és még valami, ami fontos: kitartás és eltökéltség kell ehhez is, mint mindenhez, amit igazán el akarsz érni.
A célhoz nem érsz el azonnal, ahogy kigondoltad, de ha nem indulsz el az úton, akkor nem is érhetsz el oda, ahova vezet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése