2009. június 11., csütörtök

340 ezer forint sok? ...vizesen számolva


Sok vagy kevés 340 ezer Ft?
Mit nyerhetek? Ez itt a kérdés!
...persze onnan nézve, hogy a korábban írt módon erős antioxidáns tulajdonsággal felruházott, tisztított, ionizált és többfokozatú, friss lúgos vizet ihass legalább 20 évig!
Azt nem kell ecsetelnem, hogy mire jók a fenti tulajdonságai a víznek, de ha kell egy kis segítség, akkor itt megtudhatod>>>


Na, de a matek!
Tegyük fel, hogy értitek, hogy miért fontos és meg is innátok a napi 2-3-4-5 liter ajánlott vízmennyiséget testsúly függően (mi most 3 liter/nap/fővel számolunk).
Lúgos vizet, ami persze műanyag palackban forgalmazott (de ezt most hagyjuk) kb. 200 Ft/liter áron kaptok (Füredi lúgos; kb 9,5-es ph). Ez kettőtökre havi 36.000 Ft kiadást jelent, ami éves szinten 432.000 Ft költség. Ekkor nem számoltuk a benzint vagy más utazási költséget és a kényelem feladását, hogy el kell érte menni, plusz a cipekedést rendszeres időközönként.
Képzeld, ha nem 2-en vagytok, hanem 4-en a gyerekekkel (és most ne is számoljuk, hogy szülőknek is visztek az egészségükért). 4 fős családnál ez az összeg: vigyázat! évi 864.000 Ft!!!! (Ennyiért nem kapsz egyébként egy ún. Kangen készüléket, ami a víz pH-kat tekintve ugyan versenyképes az Aquarionnal, de több fontos szempontból alatta marad. Az árát tekintve közel sem, sőt!)


Ezért a pénzért 2,5 Aquariont kapsz!

Az Aquarion mindenféle kedvezményekkel 340.000 Ft-ért kapható meg és garanciával 5 évig, élettartamot tekintve legalább 20 évig a család kiszolgálója lesz, úgy, hogy bármikor a csapot megnyitva, tetszés szerinti többfokozatú ionizált lúgos vizet ihatsz, kimagaslóan erős antioxidáns értékkel és nem csak Te, hanem családod minden tagja, akivel a vizedet megosztod.
Nem fogsz (vagy kevesebbet) gyógyszerre költeni, mert a lúgos környezetben immunrendszered erősödik, szerveid egészségessé és ellenállóvá válnak, megtisztul a bőröd, csökken a fogszuvasodás mértéke és ereje és sorolhatnánk, de legjobb megtapasztalni. Tudom, miről beszélek.
...és mindez csak a felszín, mert hogy mi minden kiadást spórolsz majd meg, az legyen meglepetés.
Nos! Ilyen szemszögből tekintve sok vagy kevés a 340 ezer forint?
Döntsd el magad és cselekedj belátásod szerint!
Ha nem találod soknak, de most annyit nem tudsz egyszerre áldozni, részletben is intézheted!

Kérdéssel is keress bátran ezeken az elérhetőségeken>>>!

Küldd el email címedet a vitallaci@gmail.com címre kérdéseddel és az információk mellett, apró ajándékra is számíthatsz!

...és egy kis plusz a PH-csoda című könyv mottóját idézve: "Pisild egészségesre magad!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése