2009. június 20., szombat

Az ideális férfi! ...avagy Milyen társra vágynak a nők?


Gondolom a macho ugrott be elsőnek!

Rövid távon, pár éjszakára lehet. De a nők hosszú távra gondolkodnak, ezt jól jegyezd meg!!!

Elárulom tehát, hogy nem macho társra vágynak!

Gondoskodó, figyelmes, biztonságot adó, törődő és gyermekszerető férfira vágynak.
Ezt bizonyítják a felmérések világszerte és itthon is!

De mit is jelent ez a férfinak? Milyen feladatot ró rá?

Vegyük sorba:

Gondoskodjon a nőről és gyermekeiről - ezt úgy tudja megtenni, ha karbantartja testét, lelkét és szellemét, hogy ne dőljön ki idő előtt a sorból, hanem aktív támaszként ott álljon minél hosszabban melletük. Egy jó tipp ehhez itt található>>>

Legyen figyelmes, emlékezzen évfordulókra, vigyen ksiebb ajándékmokat, virágot, találja ki társa vágyait és amire módja van, teljesítsen belőlük:

Biztonságot adjon, de ne csak úgy, hogy fizikailag megvéd, hanem a saját egészségén kívül óvja társa és gyermekei egészségét is.
Ehhez egy általam is nagyon kedvelt és kítűnő kiegészítő készülék>>>>

Gyermekszerető, amihez nem elég, hogy jó drága ajándékkal halmozza el, hanem közös programokat szervez, odafigyel a fejlődésére, támogatja, de mindehhez az kell, hogy mindannyian remek egészségnek örvendjenek. Az egész családnak ezt így a legkönnyebb biztosítani.

Remélem belegondolsz és Te is ilyen akarsz lenni! Tégy érte, nem nehéz!!!
Kérdéssel is keress bátran ezeken az elérhetőségeken>>>!

Küldd el email címedet a vitallaci@gmail.com címre kérdéseddel és az információk mellett, apró ajándékra is számíthatsz!

...és egy kis plusz: ne a munkába öld minden energiádat, mert gyümölcseit már nem lesz időd élvezni! Lazíts és törődj a körülötted élőkkel, ez tölt fel majd energiával! ...és az igazi nők ezt értékelni fogják!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése