2009. november 21., szombat

Megelőzni NEM TILOS! Sőt, KÖTELEZŐ!


Az utakról mindenkinek ismerős ez a tábla: Előzni tilos!

A közlekedésben fontos ez a tiltás, hiszen annak érdekében, hogy ne veszélyeztessük önmagunk és a velünk együtt közlekedők testi épségét, sőt sokszor életét, szükséges az előzést, mások megelőzését korlátozni bizonyos közlekedési helyzetekben és útszakaszokon.

Egészségünk tekintetében azonban értelmetlen, sőt veszélyes a megelőzés tiltása! Stílszerűen: életveszélyes!

Életünk során az egyik legfontosabb szabály, amit szem előtt kell tartanunk:

MEGELŐZNI KÖTELEZŐ!

Az egészség országútján a tábla, tehát így néz ki helyesen:



Kötelező megelőzni elsősorban, hogy betegek legyünk, hiszen minden testi, szellemi korlátunk abból fakad, ha egészségünk meggyengül.
Sajnos erre keveset gondolunk, amíg semmi tünetünk nincs. Amikor komolyabb a baj, akkor már nem cselekszünk megelőzés irányban, csak a tünet kezelésére koncentrálunk, pedig sokszor még akkor is megelőzhetünk!

Megelőzhetjük a súlyosabb következményt!

Gondolj időben az egészségedre és gyermekkorú és idős tagjainak egészségére is, akik még vagy már nem képesek ezzel a szükséges szinten törődni.
Ne a tünetekkel foglalkozz! Te az okokat szüntesd meg vagy előzd meg, hogy az okok tünetekhez vezethessenek!
Ehhez a legegyszerűbb út, ha az immunrendszeredet erősíted, pótolod a hiányokat, amik szükségszerűen kialakulnak mai életvitelünk mellett. Hiányokat vitamonokból, ásványi anyagokból, aminosavakból, antioxidánsokból és még sorolhatnám. Fontos az egyre szélesebben előforduló oxigénhiányt pótolni, ami többek között kevés mozgásból, főként aerob mozgáshiányból, szennyezett levegőből és a vér oxigénszállító képességének csökkenéséből is eredhet.
Legfőképpen pedig vízhiányodat szüntesd meg, azaz tested dehidratáltságát, amit a nem megfelelő mennyiségű és minőségű víz (és szándékosan nem folyadék szerepel itt) bevitele okoz.

Én hogy csinálom?
Az egyetlen betegséget és minden tünet alapvető okát, a savasodást szüntetem meg lúgosítással, amihez a legkézenfekvőbb és leghatékonyabb megoldásként tisztított, antioxidáns, ionizált lúgos vizet iszom, méghozzá 5-6 litert naponta.

Ne gondold, hogy ez sok: megtanítalak tudatosan inni, ha nyitott vagy az egyszerű és jó megoldásokra.

Emellett töltöm a szervezetemet C vitaminnal, ami lassan szívódik fel, vércsoportom szerinti multivitaminnal, ami így nekem való összeállítású, ásványi anyagokkal, ami könnyen felszívódó és a jó arányban tartalmazza a Kalcium/Magnézium összetevőket is, valamint E vitaminnal és B komplex vitaminnal, amik besegítenek a szervezet helyes működésébe és még pár apró dologgal, amik specifikusan kellenek testemnek. A bélflórámat pedig azzal tartom karban, ami igazán segít!
Alapos információkat találsz ezen az oldalon>>>

Lúgos vízről és jellemzőiről ajánlom ezt az oldalt>>>. Ismerd meg az aktuális akciókat is!

Olvasd el>>> korábbi "Nem beteg vagy, csupán szomjas!" című írásomat is!

...és még valami: szinte minden helyzetben van még legalább egy halvány esély, ahol az alapproblémát megszűntetve megelőzheted akár a legnagyobb bajt is! De ez az esély csak akkor van meg, ha megpróbálod! Taposs a gázpedálra és előzz, MEGELŐZZ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése