2009. november 29., vasárnap

"Nem akarok egészséget vásárolni!" ...betegséget igen?!


A minap azt mondta nekem valaki, hogy olyan üzlet szaga van ennek a dolognak, ezért bár alaposak, érdekesek a háttéranyagok és valószínűleg a készítmények is jó minőségűek, amikről a Vitallandon találhat információkat, de ő ezekből nem fog venni.

Idegenkedik Tőle, mert nem akar "vásárolni egészséget".

Bennem egy kérdés merült fel:

Betegséget minden kétely nélkül és szívesen vásárolunk?

Fájdalmas ezzel szembesülni, de a 3. évezredben a boltok jelentős részében kis adagokban ugyan, de betegséget vásárolhatunk és gyakorlatilag folyamatosan azt is tesszük.
De még vásárolnunk sem kell, mert a környezetünkben való lét, a korábbihoz képest oxigénhiányos levegő, a néhány szennyeződéstől megtisztított, de korántsem tiszta vizek, a zajszennyezés, az elektroszmog, a káros sugárzások, a folyamatos stresszhatás és rengeteg egyéb dolog napi 24 órán át gyengítik szervezetünket és immunrendszerünket, amit nem tudunk a vitaminokban, ásványi anyagokban és egyéb szükséges kiegészítőkben szegény táplálékainkkal megerősíteni.

...és még nem is említettük a tünetekre ajánlott kémiai szereket, amiknek mellékhatásairól kezelő orvosunkat vagy gyógyszerészünket kellene kérdezni, ha lenne időnk kivárni, hogy azokat mind felsorolják.

Csoda, hogy egyre több a beteg és egyre fiatalabb korban kezdődnek a bajok? Sajnos nem csoda.

Ez következmény!
De nem kell, hogy ebbe beletörődj!


Évekig betegséget vásároltam és nem kevésért! Remekül beillettem a fogyasztói társadalom tagjainak sorába, ettem és ittam a szokások szerinti "élelmiszereket" és italokat.
Meghíztam, elindult felfelé a vérnyomásom, csökkent a véroxigén szintem, pedig mindig is sportoltam. Emésztési problémáim voltak és gondolom nem sokat kellett volna várnom, hogy érrendszeri, cukor és koleszterinproblémáim is legyenek.

Óriási szerencsének tartom, hogy még az utolsó pillanatban kinyílt a szemem és elindultam az ellenkező irányba. Ez persze az elhatározás mellett és sok "ingyenes" ötlet mellett azt jelenti, hogy egészséget vásárolok!

De milyen szerencse, hogy vannak olyan minőségű termékek, amit megvásárolva el tudom érni, hogy egészségesebb legyek!

A mai világban meg kell vásárolni az egészséget, mert az életvitelünkből fakadóan az már anélkül nem működik jól vagy elegendő ideig.

Egészségre vagy betegségre költöd-e el
szívesebben ugyanazt az összeget?


A döntés persze nem könnyű, mert a szokásokat nehéz legyőzni.
De egyre többen ismerik fel, hogy egészségre hosszabb távon is érdemes költeni és ezt meg is teszik.

Én ma már tisztított, oxigéndús ionizált lúgos vizet iszom frissen, a csapot megnyitva. Otthon sütjük a kenyeret is, ami élesztőmentes és nem tartalmaz finomított lisztet. Nem eszünk finomított cukrot semmilyen formában! Sok nyers zöldséget eszem és megszerettem a friss növényi csírák ízét. Beviszem a szervezetembe a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat jó minőségű táplálékkiegészítők formájában, és még sorolhatnám.

Fél év alatt leadtam 21 kg-ot, vérnyomásom helyreállt, a szervezetem a pH egyensúlyra beállt, mindenféle tünetem megszűnt, ami zavart korábban és mindezek mellett jókat eszem és iszom. Vegyesen táplákozom, a megfelelő arányokat tartva.

Vásárolom az egészséget
és remélem egyre kevésbé vásárolom a betegséget!


...és még egy kis plusz: kezd el kis lépésekben, ha úgy könnyebb, de költs egyre többet inkább az egészséged megőrzésére, a megelőzésre, mint betegségek folyamatos, kis adagokban történő megvásárlására! Keress meg és segítek elindulni az úton!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése