2009. december 10., csütörtök

IGEN!!! - Megerősítés több szintről isÉreztem, hogy fantasztikusan alakulnak a dolgok!

...és most több helyről kaptam megerősítést, szinte egymás után sorozatban.

Pompás érzés volt!

Kezdődött a munkaalkalmassági vizsgálattal

Vérnyomás rendben (tavaly már 160/100 körül, most 130/78), cukorszint rendben, súly 21 kg-val kevesebb, mint 1 éve és a testtömegindex szerint is (23,98) rendben! A doktornő kíváncsi kérdésére, hogy ezt hogy sikerült elérni,
büszkén említettem a lúgosítást és elsősorban az antioxidáns, ionizált lúgos víz ivását!


Folytatódott a fogorvosomnál

Az utolsó alkalom óta (több, mint fél év) semmi fogkő és újabbb szuvasodások sem, sőt a korábban sokszor visszatért ínygyulladás teljesen elmúlt. Elismerően és megdícsérve jelezte nekem, hogy úgy nézi, hogy a fogíny szövetállománya megerősödött és a korábban mozgásnak indult fogak stabilizálódtak.
Kérdezte, hogy sikerült ezt elérni, meg a látványos fogyást, mióta nem látott és
én ismét büszkén említettem a lúgosítást és elsősorban az antioxidáns, ionizált lúgos víz ivását!


Még aznap becsöppentem egy antioxidáns mérésre,

...ahol a test antioxidáns szintjét, de gyakorlatilag a szükséges ásványi anyagokkal és vitaminokkal való feltöltöttség szintjét mérik. Olyan kiemelkedően jó értéket produkáltam, mint az ott javasolt készítményeket évek óta szedők. A kíváncsi kérdésre, hogy ezt hogyan értem el,
én ismét büszkén említettem a lúgosítást és elsősorban az antioxidáns, ionizált lúgos víz ivását!


Nemsokára Bioirezonanciás ellenőrzés

Hamarosan visszatérek kedvenc biorezonanciás szakember ismerősömhöz, Ildikóhoz és alig várom, hogy milyen értékeket mér majd.
Ő már nem fog meglepődni, mert tisztában van vele és maximálisan támogatja, amit én mindenhol büszkén említek, hogy
lúgosítok és elsősorban antioxidáns, ionizált lúgos vizet iszom, amit az Aquarion készülék segítségével otthon, frissen állítok elő a vízcsap megnyitásakor.

Ajánlom mindenkinek, aki, ha nem is szeretne az elért egészségügyi sikereivel kicsit büszkélkedni (bár ezt szívesen tesszük szerintem), de elégedetten nyugtázni szeretné, hogy jó irányba halad a testi-lelki harmónia elérése felé....és még valami: ha egyetlen kis esélyed van, hogy megteremtsd magadnak és szeretteidnek ezt a lehetőséget és eszközt, akkor ne habozz! Plazmatévét, utazást, bútort és masszázsfotelt, szaunát és motort később is tudsz venni és mennyivel jobb lesz, ha már közben az egészséged megőrzése vagy helyreállítása zajlik a szervezetedben, miközben Te "csak vizet iszol".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése