2009. november 8., vasárnap

This is it! (Ennyi!)


Ezt ne hagyd ki!

Ha szeretted, ha nem Michael Jackson zenéjét nézd meg a filmet, biztos vagyok benne, hogy nagy hatással lesz Rád is, látva, hogy micsoda profizmussal készültek és dolgoztak rengetegen, köztük M.J. is ezen a szuperprodukción. Ráadásul remek táncosokkal és zenészekkel a háttérben, kíváló hangzással szólalnak meg a számok.

Egy biztos!
Mindenkinek feltűnik majd szerintem, hogy ez az óriási sztár, mennyire sztáralűr mentesen, szerényen, a műfaj iránti alázattal, ugyanakkor mérhetetlen profizmussal, tudással, energiával és zsenialitással dolgozta végig ezt a több hónapos időszakot.A bolygónkról és az emberekről szóló megnyilatkozásai pedig lényegretörőek és rendkívül aktuálisak. Akárcsak erről szóló kitűnő számai.

A mi szuperprodukciónk
az életünk!


Ahhoz, hogy ez a produkció kellően sikeres és hosszú legyen nekünk is a szervezetünk szembeni alázattal, ugyanakkor tudatosan, profizmussal és kellő energiával kell dolgoznunk egészségünk megtartásán.
A sikert ugyanis ebben a műfajban egészségben mérik, hiszen bármilyen más sikerkategória, akkor élvezhető és éri el a célját, ha egészségünk rendben van, szervezetünk egyensúlyban van és képesek vagyunk akaratunk szerint bármit megtenni, mert nem vagyunk korlátozva pl. mozgásunkban valamely betegség miatt.

Munkára fel tehát, most ősszel elsősorban immunrendszerünket erősítsük meg, hogy a telet és a következő időszakokat is egészségesen élhessük meg. A hogyanról korábbi bejegyzésemben>>> is olvashatsz itt>>>

Kimondottan az "újinflenzáról" találsz egy érdekes írást itt>>>

A legjobb zenekari kíséret a mi szuperprodukciónkhoz:
  • és még rengetegen elférnének a vokálban is, de most nem sorolom...
Ilyen háttérrel a produkció sikerre van ítélve!

THIS IS IT - ENNYI !

...és még valami: gondolkodj felelősen és ne hagyd, hogy szeretteid, családod, barátaid beérjék kisebb és hakni típusú műsorokkal. Azaz, ne a fellépő tüneteket kezeljétek, hanem mindig az okokat! Amíg nincsenek okok, addig a legjobb, mert akkor még megelőzhetőek tüneteikkel együtt! Dolgozzunk mind a szuperprodukción!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése