2010. augusztus 12., csütörtök

Micsoda úszónap volt!

Igazi GÁLA!

Az eredeti képek forrása: MTI

Fantasztikus sikerek, fantasztikus nagy sportegyéniségektől!

Bízon benne, hogy láttátok a mai úszódöntőket az EB-n, amikor Cseh Laci tegnapi 200 méteres vegyes úszásos első magyar aranya után a mai napon további 3-al gazdagodtunk és még 1 nem kevésbé szép és kedves ezüst is beugrott a sorba.

Óriási volt!

Időrendben ilyen módon:

Hosszú Katinka és Verrasztó Evelyn 1 század másodperc különbséggel, ami szinkronúszásban például fel sem tűnik a zsűrinek lett a két első helyezett és csak a gép volt képes felállítani a sorrendet: Katinka arany, Evelyn ezüst éremmel lépett dobogóra, de mindenki úgy érezte, hogy egy nagy közös győzelem született 200 méteres női vegyesúszásban.

Ezután következett Gyurta Dani, aki magabiztosan és a végén most sem fújtatva egy kicsit sem (szerintem kopoltyúja is van, csak jól el van rejtve), óriási idővel nyerte a 200 méteres férfi mellúszást!

...és végül a nap megkoronázásaként a női 4*200-as gyorsváltót hihetetlen szoros versenyben 4 csodálatos magyar lány

Mutina Ági, Dara Eszti, Hosszú Katinka és Verrasztó Evelyn

nyerte igazán megérdemelten!

Persze, hogy országszerte, sőt világszerte dagadt a magyar kebel és kiszökkent egy-két könnycsepp a beérkezésekkor, na meg a 3 himnusz alatt is! ;-)

...és még nincs vége, még több nap és döntő vár RÁNK!

Ma érdemes volt megnézni ezeket az eseményeket, ma rengeteg energiával töltődtem/töltődtünk ezen kimagasló sportolók példamutató hozzáállása, versenyzése és győzni akarása és ennek az akaratnak a megvalósítása kapcsán. Ezt érdemes követni!

Az ilyen hozzáálláshoz, kiegyensúlyozott teljesítménnyújtáshoz, a nagy teher ellenére működő belső egyensúly létrehozásához kínálok többféle módon segítséget és tanácsokat, vedd bátran igénybe ezeket és környezetedben, családban és munkahelyen is hasonló sikereket és élményeket fogsz átélni és tapasztalni.
Keress mailben>>> vagy egyéb elérhetőségeimen>>>

...és még valami: hidd el, hogy saját sikereid hasonló katarzist tudnak okozni Neked, csak tegyél meg érte a saját szinteden és körülményeid között annyit, amennyit ezek a fantasztikus sportolók az ő szintjükön és körülményeik között nap, mint nap megtesznek a siker érdekében.
Ebben tudok Neked segíteni, ha megtisztelsz bizalmaddal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése