2010. augusztus 24., kedd

A szomszéd Pista ötlete - Időjárási front védelem a zsebben


Tegnap beszélgettem egyik szomszédunkkal és azt mondja, hogy ezek a sűrű frontidőszakok mindig megviselik, hol fejfájás, hol egyéb testrészfájdalmak, hol nyomott közérzet, levertség, netán fáradtságérzet teszi kellemetlenné az ilyen napokat. Unja már, hogy ilyenkor könnyebben kapnak össze a feleségével is akár apró dolgokon és a már nem is olyan kicsi gyerekekkel is több a súrlódási lehetőség, mert mindenki sokkal  ingerlékenyebb, mint egy normál, napsütötte, de nem kánikulai napon.
Azt mondja, milyen jó lenne csak bekapcsolni egy ventillátorszerű kis gépet, ami elfújná ezt a hangulatot, közérzetet mindenki feje felől a családban.

Meglepődött, mikor azt válaszoltam, hogy kedves Pista, nyitott kapukat döngetsz!
Nekünk van otthon ilyenünk és úgy hívják a csúnyább, hosszú nevén, hogy III. generációs Bioharmonex.
Mi csak mobilharmóniának nevezzük. Valójában nem ventillátorszerű, hanem egy hordozható kis frekvenciás biorezonanciás készülék, amit a család legidősebbik tagjáig bárki könnyedén használhat.




Ízelítőnek csak egyetlen kapcsolódó program leírása a 25 féle hasznos biorezonanciás rezgésprogramból.


BioHarmonex Antifront - Jó hangulat, bármilyen időjárás esetén 

ANTIFRONT


Néhány ember érzékenyen reagál az időjárási frontok változására. Az időjárás változáskor tapasztalható elektrometeorológiai jelenségek módosíthatják biokommunikációnkat, és ezzel magyarázhatóak a frontérzékenyek tünetei.
A legtöbb ember könnyen túlteszi magát ezeken a változásokon, de sok esetben ez áll az ideges, lobbanékony viselkedés mögött. Az Antifront program jól kiegészíthető a Fájdalom, Keringés és Bioritmus programokkal.
A továbbiakról itt olvashatsz>>>

Pár hónap tapasztalat után azt mondom, hogy érdemes


...és még valami: természetes, hogy a természeteset keressük! De vajon kevésbé természetes-e a megfelelő rezgéshullámokat közvetítő, a testet jó irányba hangoló kis szerkezet, azaz a Bioharmonex, mint akár egy masszírozógép vagy egy futópad vagy az infraszauna vagy egy zenegépből hallgatott meditációs zene és még sorolhatnám. A lényeg az eredmény és a közben szerzett tapasztalat, nyereség vagy veszteség az egészséged szempontjából. Ezen veszíteni biztosan nem fogsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése